altΣτο προεδρικό Μέγαρο μετέβη στις 18:30 το απόγευμα ο Νίκος Ανδρουλάκης προκειμένου να δει την πρόεδρο της Δημοκρατίας στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών.
 
Ο κ. Ανδρουλάκης έλαβε από την κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου την τρίτη διερευνητική εντολή, ολοκληρώνοντας την διαδικασία που προβλέπεται από το Σύνταγμα.
Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την επέστρεψε άμεσα, ανοίγοντας το δρόμο για την σύγκληση και την άμεση διάλυση της Βουλής, που οδηγεί στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.
 
Όπως είπε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας «η λαϊκή ετυμηγορία δεν αφήνει περιθώρια συγκλίσεων, επιστρέφω άμεσα την διερευνητική εντολή».
 
Από την πλευρά της η κα Σακελλαροπούλου, σχολίασε ότι θα περάσουμε στην επόμενη λύση όπως ορίζει το Σύνταγμα.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.46
Δύση: 17.39
Νέα Σελήνη
1773
Οι Τούρκοι σφάζουν στην Θεσσαλονίκη τον νεομάρτυρα Ιωάννη από την Μονεμβασιά.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Πρέβεζα.
1931
Ο Ελληνισμός της Κύπρου επαναστατεί κατά του αγγλικού καθεστώτος ζητώντας την Ένωση με την Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!