Άλλη μία φορά «σέρνουν» στα δικαστήρια τους αγωνιζόμενους αγρότες, τον πρόεδρο και το γραμματέα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, επειδή αυτοί δεν σκύβουν το κεφάλι και αγωνίζονται. Η σιγή νεκροταφείου που θέλει να περάσει η κυβέρνηση θα μείνει στα χαρτιά.
Όπως και τα αγροτοδικεία των προηγούμενων κυβερνήσεων, η εκδίκαση των απεργιών των εργαζομένων ως παράνομες, οι ΕΔΕ και οι κλήσεις σε απολογία στους δημόσιους υπαλλήλους, η δίκες εναντίον προέδρων σωματείων που διοργανώνουν κινητοποιήσεις, εντάσσονται στη συνολικότερη προσπάθεια του κράτους να εμποδίσει κάθε φωνή διεκδίκησης. Ειδικά τώρα που βγάζουν στη φόρα τα σχέδιά τους για «κουλτούρα πολέμου» και εικόνες με φέρετρα στην Ευρώπη.
Για αυτό οι προσπάθειες καταστολής, ποινικοποίησης και τρομοκράτησης των λαϊκών αγώνων και των αγωνιστών βρίσκει απέναντί της το λαϊκό αίσθημα, την αλληλεγγύη και στήριξη των εργαζόμενων, των αγροτών, της νεολαίας.
Αυτοί που δεν «μπορούν», γιατί δεν θέλουν, να αποκαλύψουν όλη τη σαπίλα του συστήματός τους με το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, με την προσπάθεια συγκάλυψης στο έγκλημα των Τεμπών, με τους εγκληματίες – Ναζί της χρυσής αυγής να αποφυλακίζονται, καταστρώνουν κυνήγι μαγισσών απέναντι στους αγωνιζόμενους αγρότες που παλεύουν συλλογικά για να μείνουν στον τόπο τους.
Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Νομού Καρδίτσας
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΑΖΟΣ ΕΚΤΟΡΑΣ
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΗΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!