altΝα ενημερώσουμε τους αγαπητούς υπευθύνους του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ ότι δεν θέλουμε στην αγορά και τα σπίτια μας κατανυκτική και ρομαντική ατμόσφαιρα για ναμας διακόπτετε τόσο συχνά το ρεύμα. 
 
Να δουλέψουμε θέλουμε κύριοι και κύριες του ΔΕΔΔΗΕ, να δουλέψουμε και αντί να μας βοηθήσετε σε αυτό, εσείς μας αποτρέπεται. 
Μας αποτρέπεται δημιουργώντας ζημιές και βλάβες σε εξοπλισμό, μας δυσκολεύεται αποτρέποντας τους πελάτες μας να εξυπηρετηθούν. 
Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι στην Καρδίτσα του 2025 που πέρασε όλες αυτές τις καταστροφές, οι διακοπές ρεύματος λόγω βλαβών είναι στην ημερήσια διάταξη και δεν έχει αποκατασταθεί ή αντικατασταθεί το προβληματικό και απαρχαιωμένο δίκτυο που τόσο ταλαιπωρεί όχι μόνο την πόλη αλλά σχεδόν ολόκληρο τον Νομό Καρδίτσας. Είναι ντροπή ο ΔΕΔΔΗΕ να μην έχει μεριμνήσει, ώστε η διανομή ηλεκτρικής ενέργειας να είναι ομαλή και να μην υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία ολόκληρου του νομού.
Σας καλούμε λοιπόν να μεριμνήσετε επιτέλους για αυτά τα θέματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις και τα σπίτια μας και να βρείτε λύση. Απαιτούμε λύση γιατί η αγοράδεν αντέχει τέτοιαπισωγυρίσματα, δεν αντέχει χρεώσεις και ζημιές που δεν έχουν υπολογιστεί. Αναμένουμε ενέργειες από εσάς και θα επανέλθουμε στο άμεσο μέλλον .
 
Ο Πρόεδρος
Αντωνίου Αριστοτέλης
Ο Γ. Γραμματέας
Δημήτριος Τσεκούρας
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.37
Δύση: 18.36
Σελήνη
20 ημερών
1205
Ολόκληρη η βορειοδυτική Μικρά Ασία περιέρχεται στους Λατίνους.
1770
Απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από την πολιορκία της Κορώνης.
1914
Οι Αλβανοί πνίγουν στο αίμα εξέγερση των Ελλήνων της Κορυτσάς.
1919
Αποφασίζεται και επιτυγχάνεται η εκκένωση της Οδησσού και η σύμπτυξη προς Βεσσαραβία.
1941
Ισχυρή ιταλική επίθεση στο μέτωπο Τρεμπεσίνας αποκρούεται με βαρύτατες απώλειες για τους Ιταλούς.
1959
Η Ελληνική Βουλή ανακηρύσσει ομοφώνως "άξιον της Πατρίδος" τον αρχηγό της ΕΟΚΑ Γεώργιο Γρίβα (Διγενή).

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!