altΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στους Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που πήραν μέρος στις εκλογές του Συλλόγου από 10-13 Μαρτίου 2025 για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και με την ψήφο τους ανέδειξαν την παράταξη πρώτη δύναμη με ποσοστό 73,89% 
 
Η ανανέωση της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν οι εργαζόμενοι είναι αποτέλεσμα της αγωνιστικότητας, της συνέπειας και της συνέχειας της αυτόνομης, και κινηματικής παρουσίας μας και έρχεται να μας γεμίσει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη , να μας οπλίζει με κουράγιο και όρεξη, για να αγωνιστούμε μαζί τους για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας.
Η υπευθυνότητα, και η καθημερινή παρουσία μας σε κάθε μάχη των εργαζομένων είναι η ελπίδα στους εργαζόμενους, για τη συνέχιση του αγώνα προς όφελος και μόνο των συμφερόντων των εργαζομένων.
Τιμώντας την ψήφο των εργαζομένων θα είμαστε και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους άσχετα με το τι ψήφισαν με ξεκάθαρες θέσεις και αρχές.
Ευχαριστούμε και τους συναδέλφους που δεν μας ψήφισαν αλλά συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές και δεσμευόμαστε απέναντί τους να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.  
Ευχαριστούμε επίσης τους συναδέλφους της εφορευτικής επιτροπής που είχαν το βάρος της διεξαγωγής των εκλογών, μια διαδικασία που κύλισε ομαλά, γρήγορα και χωρίς προβλήματα.
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να δημιουργήσουμε μια Τοπική Αυτοδιοίκηση ισχυρή με Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα.
Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα για την αποκατάσταση, προστασία και διεύρυνση των μισθολογικών, ασφαλιστικών, συνταξιοδοτικών και εργασιακών δικαιωμάτων μας.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την πραγματική ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών και όσων τις στηρίζουν.
Εμείς το έχουμε αποδείξει στην πράξη, πως δεν λογοδοτούμε σε κανένα κομματικό φέουδο, σε κανένα «καθοδηγητή», παρά μόνο στους εργαζόμενους, που για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.
      
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.37
Δύση: 18.36
Σελήνη
20 ημερών
1205
Ολόκληρη η βορειοδυτική Μικρά Ασία περιέρχεται στους Λατίνους.
1770
Απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από την πολιορκία της Κορώνης.
1914
Οι Αλβανοί πνίγουν στο αίμα εξέγερση των Ελλήνων της Κορυτσάς.
1919
Αποφασίζεται και επιτυγχάνεται η εκκένωση της Οδησσού και η σύμπτυξη προς Βεσσαραβία.
1941
Ισχυρή ιταλική επίθεση στο μέτωπο Τρεμπεσίνας αποκρούεται με βαρύτατες απώλειες για τους Ιταλούς.
1959
Η Ελληνική Βουλή ανακηρύσσει ομοφώνως "άξιον της Πατρίδος" τον αρχηγό της ΕΟΚΑ Γεώργιο Γρίβα (Διγενή).

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!