Τετάρτη, 12 Μάρτιος 2025 18:32

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Μουζάκι το διήμερο δράσεων της διοργάνωσης “3X3 Schools powered by ΔΕΗ”, σε συνεργασία του Δήμου Μουζακίου με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Τα σχολεία του Δήμου Μουζακίου συμμετείχαν στο τουρνουά που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου, με τους μαθητές να παίζουν μπάσκετ και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους, ενώ κορίτσια του Γυμνασίου παρουσίασαν ομαδικό αθλητικό χορό.
“Ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τη διοργάνωση αυτού του εξαιρετικού τουρνουά που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να διασκεδάσουν, να παίξουν και να περάσουν δημιουργικό χρόνο μεταξύ τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ.Ευάγγελο Τζέλλα για τη συνεργασία αλλά και τους Διευθυντές των σχολείων του Δήμου μας, που στήριξαν με τη συμμετοχή τους το τουρνουά. Στόχος μας να πραγματοποιούνται όλο και περισσότερες τέτοιες δράσεις στο Μουζάκι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης.
Μετά το τέλος των αγώνων οι Αντιδήμαρχοι Μουζακίου κ.Κώστας Σκρέτας και κ.Χρήστος Κουτρομάνος αλλά και ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ Πασιαλής” κ.Γιώργος Σύλας απένειμαν αναμνηστικά μετάλλια στους συμμετέχοντες μαθητές.
Το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου έδωσαν η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ.Φανή Δασκάλου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Φαρκαδόνας κ.Χρήστος Καραμάνος, ο εκπρόσωπος από το Γραφείο Περιφέρειας Τρικάλων κ.Γιώργος Παπανικολάου, Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων Μουζακίου.
Να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων τους μαθητές επέβλεπε γιατρός από το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, για τυχόν τραυματισμούς.