altΗ Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ – ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ –ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ) σε πρόσφατη συνεδρίαση αποφάσισε να προχωρήσει σε Περιφερειακές συσκέψεις με τα θέματα της υγείας και της ακρίβειας που βασανίζουν όλους μας, συνταξιούχους, εργαζόμενους, αγρότες, όλα τα λαϊκά στρώματα.

Για τη Θεσσαλία η σύσκεψη θα γίνει στην Καρδίτσα την Τρίτη στις 25 Φλεβάρη, στο Εργατικό Κέντρο και ώρα 10:30 το πρωί όπου θα πάρουν μέρος οι Διοικήσεις όλων των ΣυνταξιουχικώνΣωματείων από Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Τσιμέντα Βόλου, Φάρσαλα, Τύρναβο, Ελασσόνα.
Θα παρευρεθούν μέλη των Διοικήσεων των Ομοσπονδιών της ΣΕΑ και θα κάνουν ενημέρωση για τα παραπάνω θέματα.
Καλούμε τα μέλη μας να πάρουν μέρος στη σύσκεψη για να ακούσουν και να εκφράσουν την γνώμη τους συμβάλλοντας στην προσπάθεια ενημέρωσης όλων μας.
Την ίδια μέρα παίρνουμε μέρος στην κινητοποίηση έξω από το Κέντρο Υγείας Καρδίτσας στις 1:00 μετά το μεσημέρι στα πλαίσια της ενημέρωσης για την γενική απεργία στις 28-2-2025 για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος                        
Ελένη Καρυά                        
Ο Γεν. Γραμματέας
Βασίλης Κρανιάς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.32
Δύση: 19.19
Σελήνη
13 ημερών
1824
Σφαγές αμάχων στην Κρήτη.
1825
Ο Ελληνικός Στόλος, με επικεφαλής τον Ναύαρχο Μιαούλη, πυρπολεί τον τουρκικό στόλο του Καπουδάν πασά στην Μεθώνη.
1878
Λήγει η επανάσταση των Μακεδόνων στην Πουλιάνα και στην Κοκκινομηλού.
1897
Υποχώρηση του Ελληνικού Στρατού στη Θεσσαλία.
1907
Ο αγωνιστής Προκόπιος Κομπόκης φονεύεται στην Καλλιθέα Δράμας, σε συμπλοκή με συμμορία Κομιτατζήδων.
1941
Αρχίζει η μάχη της Κρήτης.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Καλαμάτα.
Ορκίζεται η πρώτη κατοχική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον στρατηγό Τσολάκογλου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!