altΤην περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας του νέου Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Καρδίτσας, Πύραρχου κ. Κίτσιου Λάμπρου, και του Αναπληρωτή Διοικητή, Αντιπύραρχου κ. Σίμου Βασιλείου, στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνο Τέλιο.

Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με έμφαση στην πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών, καθώς και στη διαχείριση εκτάκτων αναγκών. Ο κ. Τέλιος συνεχάρη τη νέα διοίκηση για την ανάληψη των καθηκόντων της και τόνισε τη σημασία της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των φορέων για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Από την πλευρά τους, ο κ. Κίτσιος και ο κ. Σίμος εξέφρασαν τη βούλησή τους για συνέχιση και ενίσχυση της συνεργασίας με τις τοπικές αρχές, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για άμεσο συντονισμό και κοινό σχεδιασμό δράσεων, ιδιαίτερα ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την κοινή δέσμευση για διαρκή επικοινωνία και συνεργασία, με στόχο την αποτελεσματικότερη θωράκιση του νομού, απέναντι σε φυσικές καταστροφές και κινδύνους.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.16
Δύση: 17.08
Σελήνη
26 ημερών
1825
Οι Έλληνες, υπό τον Καραϊσκάκη, νικούν τους Τουρκαλβανούς, υπό τους μπέηδες Μουστά και Καριοφίλ στην μονή Δομνούς.
1942
Το υποβρύχιο "Τρίτων" επιτίθεται στο στενό Καφηρέα, βυθίζει ένα γερμανικό πετρελαιοφόρο και στη συνέχεια βυθίζεται αύτανδρο.
1950
Αναχώρηση του Ελληνικού Εκστρατευτικού Σώματος Κορέας για την Κορέα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!