altΔημ.Κουρέτας: Ας σταθούμε δίπλα σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη»

Παραμονή πρωτοχρονιάς και τα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέταέψαλλαν: Η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας (ΔΩΛ), η μπάντα της 1ης Στρατιάς, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και η 110 Πτέρυγας Μάχης.

Επίσης, οι αθλητικοί σύλλογοι Λάρισας: Απόλλων, Προμηθέας, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λάρισας Πηνειός, Ολυμπιάδα ΑΜΕΑ, Φιλαθλητικός Σύλλογος Βόλεϊ και τα τμήματα υποδομών του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας.
Ο Περιφερειάρχης, συγκινημένος, συνομίλησε με όλους τους συμμετέχοντες, μοιράζοντας ευχές και δώρα για τη νέα χρονιά. Με ιδιαίτερη θέρμη απευθύνθηκε στα παιδιά, τονίζοντας την αξία του αθλητισμού ως τρόπου ζωής και διαπαιδαγώγησης. Ξεχώρισε η επαφή του με τους μικρούς ποδηλάτες, στους οποίους έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, μοιραζόμενος τη δική του αγάπη για το ποδήλατα.
Θετική εντύπωση, προκάλεσε σε όλους η πρωτότυπη ατζέντα της Περιφέρειας Θεσσαλίας που χάρισε στον καθένα ξεχωριστά ο κ. Κουρέτας. Η ατζέντα αυτή έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς περιέχει χαρτί που μπορεί να φυτευτεί και να μετατραπεί σε δέντρο, εκπέμποντας ένα ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος και τη σημασία της βιώσιμης ανάπτυξης. Ο Περιφερειάρχης σε δηλώσεις του, υπογράμμισε την σημασία της αλληλεγγύης αυτές τις Άγιες ημέρες σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Για αυτό, και η Περιφέρεια -όπως είπε- επικεντρώθηκε την περίοδο αυτή, σε δράσεις προς την κατεύθυνση στήριξης των κοινωνικών δομών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.32
Δύση: 19.19
Σελήνη
14 ημερών
1824
Σφαγές αμάχων στην Κρήτη.
1825
Ο Ελληνικός Στόλος, με επικεφαλής τον Ναύαρχο Μιαούλη, πυρπολεί τον τουρκικό στόλο του Καπουδάν πασά στην Μεθώνη.
1878
Λήγει η επανάσταση των Μακεδόνων στην Πουλιάνα και στην Κοκκινομηλού.
1897
Υποχώρηση του Ελληνικού Στρατού στη Θεσσαλία.
1907
Ο αγωνιστής Προκόπιος Κομπόκης φονεύεται στην Καλλιθέα Δράμας, σε συμπλοκή με συμμορία Κομιτατζήδων.
1941
Αρχίζει η μάχη της Κρήτης.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Καλαμάτα.
Ορκίζεται η πρώτη κατοχική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον στρατηγό Τσολάκογλου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!