altΑγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες της Καρδίτσας μας
Με τις ημέρες των Χριστουγέννων να έχουν ήδη ζεστάνει τις καρδιές μας, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχές σε κάθε οικογένεια του τόπου μας. Ελπίζω να περάσατε αυτές τις άγιες ημέρες με αγάπη, χαρά και στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Ήταν για όλους μας μια ευλογημένη ευκαιρία να αναστοχαστούμε τις αξίες που δίνουν ουσία στη ζωή μας: την αγάπη, την αλληλεγγύη, τη συγχώρεση, τη φροντίδα για τους γύρω μας. Αυτές οι αξίες δεν είναι μόνο για τις εορταστικές στιγμές. Είναι φάροι που μας καθοδηγούν καθημερινά, ώστε να οικοδομούμε σχέσεις ανθρωπιάς και να δημιουργούμε ένα μέλλον γεμάτο φως και ελπίδα.
Καθώς το νέο έτος πλησιάζει, ας κοιτάξουμε μπροστά με αισιοδοξία και δύναμη. Το 2025 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα και ευκαιρίες για όλους.
Ως Περιφέρεια, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, στηρίζοντας την ανάπτυξη, την ευημερία και την καθημερινότητά σας.
Ας παραμείνουμε ενωμένοι, με πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας και στην αξία της συνεργασίας, προσδοκώντας  το νέο έτος που πλησιάζει να φέρει ευτυχία, πρόοδο και φως σε κάθε σπίτι της Καρδίτσας.
Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία, ελπίδα και όραμα για ένα καλύτερο αύριο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.17
Δύση: 17.08
Σελήνη
26 ημερών
1815
Υπογραφή συνθήκης στο Παρίσι, με την οποία συστήνονται τα "Ηνωμένα κράτη των Ιονίων Νήσων".
1821
Σουλιώτες και Αιτωλοακαρνάνες, υπό τον Γεώργιο Βαρνακιώτη, απελευθερώνουν την Άρτα.
1827
Οι Έλληνες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους στο Τρικέρι.
1828
Ο φρούραρχος της Άμφισσας Μεχμέτ μπέης Δεβόλης παραδίδει την πόλη στον Δημήτριο Υψηλάντη.
1904
Ανταρτικό σώμα 40 ανδρών, υπό τον Ανθλγό Γεώργιο Τσόντο (Βάρδα) περνά την ελληνοτουρκική μεθόριο κοντά στο Αγιόφυλλο της Θεσσαλίας.
1912
Επίθεση Τουρκαλβανών κατά Ελλήνων της Χειμάρρας.
1940
Εκδιώκονται από τον Ελληνικό Στρατό και οι τελευταίοι Ιταλοί που είχαν εισχωρήσει στα ελληνικά εδάφη.
1973
Αιματηρή καταστολή της εξεγέρσεως στο Πολυτεχνείο κατά της δικτατορίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!