altΠαιδικά χαμόγελα, χαρούμενες φωνές και εορταστική ατμόσφαιρα το πρωί στο κτίριο της Περιφέρειας, στην οδό Κουμουνδούρου στη Λάρισα, από μαθητές της έκτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, οι οποίοι με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Λαρισαίων τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια στον περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Κουρέτα, στους συνεργάτες του και στο προσωπικό.

Ο κ. Κουρέτας ευχαρίστησε τους μικρούς μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τη φιλαρμονική του Δήμου για την εορταστική και χαρούμενη νότα που προσέφεραν στο κτίριο της περιφέρειας κι ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές. Ζήτησε δε από τα μικρά παιδιά, είτε πιστεύουν είτε όχι στον Άγιο Βασίλη να μπούνε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, της προσφοράς και της αλληλεγγύης και να θυμηθούνε τους συνομήλικους τους, που για διάφορους λόγους σε αυτές τις γιορτές δεν περιμένουν κάποιο δώρο, λαμβάνοντας την διαβεβαίωση ότι θα το πράξουν.
Στη συνέχεια ο κ. Κουρέτας τους μοίρασε δώρα και γλυκίσματα.
Τα παιδιά συνόδευαν η Διευθύντρια του σχολείου Σοφία Μυλωνά, η υποδιευθύντρια Βασιλική Γκορτσίλα, η μουσικός Κωνσταντίνα Κουκολίτσιου, οι εκπαιδευτικοί Χρήστος Αλεξίου,
Κίττυ Σκουλίδου (υπεύθυνη Ειδικής Αγωγής).
Στο πλευρό του Περιφερειάρχη ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Μαρία Γαλλιού, Ανδριάνα Κομίτσα, Σωτήρης Σουλούκος, Βαγγ. Αποστόλου, ο εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Λάζαρος Μακρής, η νομική σύμβουλος του Περιφερειάρχη, Ελεάννα Κόκκα και αρκετοί υπάλληλοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.32
Δύση: 19.19
Σελήνη
14 ημερών
1824
Σφαγές αμάχων στην Κρήτη.
1825
Ο Ελληνικός Στόλος, με επικεφαλής τον Ναύαρχο Μιαούλη, πυρπολεί τον τουρκικό στόλο του Καπουδάν πασά στην Μεθώνη.
1878
Λήγει η επανάσταση των Μακεδόνων στην Πουλιάνα και στην Κοκκινομηλού.
1897
Υποχώρηση του Ελληνικού Στρατού στη Θεσσαλία.
1907
Ο αγωνιστής Προκόπιος Κομπόκης φονεύεται στην Καλλιθέα Δράμας, σε συμπλοκή με συμμορία Κομιτατζήδων.
1941
Αρχίζει η μάχη της Κρήτης.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Καλαμάτα.
Ορκίζεται η πρώτη κατοχική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον στρατηγό Τσολάκογλου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!