altΜε ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. που συνεδρίασε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, ορίστηκε ως νέος Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, ο κ. Σακελλαρίου Ευάγγελος του Βασιλείου - Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
Ο κ. Σακελλαρίου ανέλαβε τα νέα του καθήκοντά από 01-01-2022 στη θέση του κ. Μπέλλη Βασιλείου, ο οποίος αποχώρησε από τη θέση του Γ.Δ. μετά από 30 χρόνια επιτυχημένης θητείας.

Ο κ. Σακελλαρίου ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στην εταιρεία το 1994 και από τότε έχει αναλάβει ευθύνες και θέσεις όπως: Υπεύθυνος Ενεργειακού Κέντρου, Συντονιστής LEADER II και LEADER+, Υπεύθυνος τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Υπεύθυνος τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπεύθυνος Διοίκησης Έργων καθώς και αναπληρωτής Γ.Δ. της εταιρίας τον τελευταίο χρόνο ενώ έχει συμμετάσχει, είτε ως υπεύθυνος είτε ως μέλος, στις ομάδες εργασίας για την υλοποίηση έργων και μελετών, σχεδόν στο σύνολο αυτών που υλοποίησε η εταιρία από την έναρξη της συνεργασίας έως και σήμερα.
Ο Πρόεδρος κ. Τσιάκος Βασίλειος και τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την προσφορά και το έργο του κ. Μπέλλη και ευχήθηκαν καλή θητεία, δύναμη και κουράγιο στον κ. Σακελλαρίου.


ΤΣΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.32
Δύση: 19.19
Σελήνη
13 ημερών
1824
Σφαγές αμάχων στην Κρήτη.
1825
Ο Ελληνικός Στόλος, με επικεφαλής τον Ναύαρχο Μιαούλη, πυρπολεί τον τουρκικό στόλο του Καπουδάν πασά στην Μεθώνη.
1878
Λήγει η επανάσταση των Μακεδόνων στην Πουλιάνα και στην Κοκκινομηλού.
1897
Υποχώρηση του Ελληνικού Στρατού στη Θεσσαλία.
1907
Ο αγωνιστής Προκόπιος Κομπόκης φονεύεται στην Καλλιθέα Δράμας, σε συμπλοκή με συμμορία Κομιτατζήδων.
1941
Αρχίζει η μάχη της Κρήτης.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Καλαμάτα.
Ορκίζεται η πρώτη κατοχική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον στρατηγό Τσολάκογλου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!