altΤον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Νίκου και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Νίκος Κατσιούλης και Χρήστος Παπαστάθης της Ένωσης Προσώπων ‘’Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας’’ και συζήτησαν θέματα που αφορούν την συμπαράσταση για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου.

Αρχικά οι Φίλοι του ΓΝΚ συγχάρηκαν τον Δήμαρχο για την ουσιαστική συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής σε επίπεδο υποδομών, όπως την διάθεση οικοπέδου για την επέκταση τουχώρου παρκαρίσματος και άλλων αναγκών και την κάλυψη αναγκών στην διάρκεια του Κορωναϊού(COVID-19).
Συνεχίστηκε η συνεργασία με το σκεπτικό της κάλυψης αναγκών σε είδη εξοπλισμού
του Νοσοκομείου και υποβλήθηκε το αίτημα των Φίλων του ΓΝΚ προμήθειας και διάθεσης Απινιδωτή για την Παιδιατρική Κλινική που ο Δήμαρχος διατέθηκε να βοηθήσει.
Η συζήτηση έγινε σε αμοιβαίο πνεύμα συνεργασίας και θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις σε χρόνο που θα κριθεί σκόπιμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.33
Δύση: 19.18
Σελήνη
12 ημερών
1091
Ο Αυτοκράτορας Αλέξιος ο Α΄ Κομνηνός κατανικά τους Πετσενέγκους στο Λεβούνιο Θράκης.
1854
Η Αγγλία και η Γαλλία αξιώνουν η Ελληνική Κυβέρνηση να αποκηρύξει τα επαναστατικά κινήματα στη Θεσσαλία και την Ήπειρο.
1880
Καθίσταται υποχρεωτική η στρατιωτική θητεία για τους Έλληνες πολίτες.
1905
Εκτελείται στην Καστοριά ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Παπαϊωάννου (Αρκάς).
1914
Οι Βορειοηπειρωτικές δυνάμεις ανακαταλαμβάνουν την Κολωνία.
1941
Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κεφαλλονιά.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!