altΤη σύσταση επιτροπής για τον πρωτογενή τομέα ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, έπειτα από πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων στήριξης των αγροτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προτείνεται ο πρόεδρος της Επιτροπής να προέρχεται από την Νέα Δημοκρατία, ο αντιπρόεδρος από το ΠΑΣΟΚ και ο γραμματέας της Επιτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα η Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να εγκρίνει αυτή την πρόταση.
Αντιδράσεις, ωστόσο, καταγράφονται από τα κόμματα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλο, να αναφέρει ότι «διαφωνεί οριζοντίως και καθέτως το κόμμα του με την σύσταση της Επιτροπής».

Πηγή cnn.gr



 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.34
Δύση: 19.17
Σελήνη
11 ημερών
1821
Ο Κολοκοτρώνης ανακηρύσσεται Αρχιστράτηγος της Καρύταινας Πελοποννήσου.
1825
Νίκη των Ελλήνων επί των Αιγυπτίων σε ναυμαχία έξω από την Μεθώνη.
1897
Η Ελληνική Κυβέρνηση αποδέχεται την ανάκληση του Ελληνικού Στρατού από την Κρήτη και την αυτονομία της νήσου.
1906
Ο αρχηγός ανταρτικού σώματος Ανθλγός Πραντούνας Χρ. (Καψάλης) φονεύεται από βουλγαρική ενέδρα στην λίμνη των Γιαννιτσών.
1921
Απόκρουση από τις Ελληνικές δυνάμεις τουρκικών επιθέσεων στο Εσκί Σεχήρ.
1941
Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!