altΟ Τεχνόδρομος Χριστουγέννων φέρνει και φέτος στο Μουζάκι την ατμόσφαιρα και τη μαγεία των γιορτών. Από 6 Δεκεμβρίου 2025 έως 5 Ιανουαρίου 2026, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν μια σειρά εκδηλώσεων που θα γεμίσουν την πόλη με χαρά και ζωντάνια, αναδεικνύοντας την ομορφιά των Χριστουγέννων.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε δημιουργώντας το δικό σας χριστουγεννιάτικο έργο, εμπνευσμένο από το πνεύμα των ημερών. Τα έργα θα εκτεθούν στους κεντρικούς δρόμους του Μουζακίου, φωτίζοντας την πόλη και δίνοντας έναν ιδιαίτερο γιορτινό χαρακτήρα σε κάθε γωνιά. Παράλληλα, όλες οι δημιουργίες θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με χρηματικό έπαθλο, προσφέροντας έναν όμορφο τρόπο ανταμοιβής της προσπάθειας και της φαντασίας όσων συμμετέχουν.
Δηλώσεις συμμετοχών στον σύνδεσμο: https://tally.so/r/xXXdo5
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2445350108 ή επικοινωνήστε στο email: dimos.mouzakiou@gmail.com
Διοργάνωση: Δήμος Μουζακίου
Συνδιοργάνωση: Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας, Επιμελητήριο Καρδίτσας
Αρωγοί: ΑΜΚΕ Itamos, Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
Μαρία Καραμπέκου

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.34
Δύση: 19.17
Σελήνη
12 ημερών
1821
Ο Κολοκοτρώνης ανακηρύσσεται Αρχιστράτηγος της Καρύταινας Πελοποννήσου.
1825
Νίκη των Ελλήνων επί των Αιγυπτίων σε ναυμαχία έξω από την Μεθώνη.
1897
Η Ελληνική Κυβέρνηση αποδέχεται την ανάκληση του Ελληνικού Στρατού από την Κρήτη και την αυτονομία της νήσου.
1906
Ο αρχηγός ανταρτικού σώματος Ανθλγός Πραντούνας Χρ. (Καψάλης) φονεύεται από βουλγαρική ενέδρα στην λίμνη των Γιαννιτσών.
1921
Απόκρουση από τις Ελληνικές δυνάμεις τουρκικών επιθέσεων στο Εσκί Σεχήρ.
1941
Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!