altΤο νέο Model Y σας περιμένει για ένα μοναδικό test drive

Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης βρίσκεται στο κέντρο της καρδιάς μας!
Από τις 10 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου, το Fashion City Outlet φιλοξενεί το ολοκαίνουριο Tesla Model Y Long Range All-Wheel Drive, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλεκτρικά SUV στον κόσμο.

Μέσα από ένα self-serve test drive, μπορείτε να καθίσετε πίσω από το τιμόνι του Model Y και να ζήσετε την εμπειρία Tesla στη Λάρισα. Ανακαλύψτε την πανοραμική γυάλινη οροφή, το premium εσωτερικό και την 15 ιντσών κεντρική οθόνη αφής που αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την οδήγηση. Το Model Y συνδυάζει αυτονομία έως 600 χλμ. (WLTP), τετρακίνηση, 0–100 χλμ./ώρα σε 4,8’’ και την κορυφαία τεχνολογία της Tesla σε κάθε λεπτομέρεια.
Αφού προγραμματίσετε το test drive σας, ένας Tesla Sales Advisor θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία και να διασφαλίσει ότι η εμπειρία σας θα είναι μοναδική από την πρώτη στιγμή.
Ζήστε την εμπειρία Tesla στο Fashion City Outlet, Λάρισα
Κλείστε το test drive σας εδώ:
www.tesla.com/el_GR/drive?selectedModel=ModelY

Το Fashion City Outlet συνεχίζει να φιλοξενεί ξεχωριστές εμπειρίες που συνδυάζουν τεχνολογία, καινοτομία και lifestyle, προσφέροντας πάντα κάτι νέο στους επισκέπτες του. Με δωρεάν άνετο parking, συνεχές ωράριο λειτουργίας και μοναδικές προσφορές στα αγαπημένα brands, κάθε επίσκεψη είναι ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον.
Experience Tesla — στο κέντρο της καρδιάς μας, το Fashion City Outlet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.34
Δύση: 19.17
Σελήνη
12 ημερών
1821
Ο Κολοκοτρώνης ανακηρύσσεται Αρχιστράτηγος της Καρύταινας Πελοποννήσου.
1825
Νίκη των Ελλήνων επί των Αιγυπτίων σε ναυμαχία έξω από την Μεθώνη.
1897
Η Ελληνική Κυβέρνηση αποδέχεται την ανάκληση του Ελληνικού Στρατού από την Κρήτη και την αυτονομία της νήσου.
1906
Ο αρχηγός ανταρτικού σώματος Ανθλγός Πραντούνας Χρ. (Καψάλης) φονεύεται από βουλγαρική ενέδρα στην λίμνη των Γιαννιτσών.
1921
Απόκρουση από τις Ελληνικές δυνάμεις τουρκικών επιθέσεων στο Εσκί Σεχήρ.
1941
Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!