Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου υπόθεση ασέλγειας σε βάρος δύο μαθητών Γυμνασίου που ήρθε στη δημοσιότητα, με φερόμενο ως δράστη έναν 58χρονο λιμανικό, ο οποίος υπηρετεί στο Λιμεναρχείο της πόλης τα τελευταία οκτώ χρόνια.
O άνδρας, οικογενειάρχης και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, φέρεται να προσεγγίζει τα δύο παιδιά και να τα μεταφέρει με τη μοτοσικλέτα του σε κατοικία που του ανήκει, όπου, όπως καταγγέλλεται, ασελγούσε εις βάρος τους για διάστημα άνω των έξι μηνών.
Η Αστυνομία, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, που είχε λάβει σχετικές πληροφορίες από πολίτες, παρακολουθούσε διακριτικά τις κινήσεις του 58χρονου και προχώρησε στη σύλληψή του τη στιγμή που επιχειρούσε να προσεγγίσει εκ νέου τα δύο παιδιά έξω από το σχολείο τους.
Τα ανήλικα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν διαπιστώθηκε βιασμός. Ωστόσο, οι περιγραφές τους επιβεβαιώνουν επανειλημμένες πράξεις ασέλγειας.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας στα δύο σπίτια του συλληφθέντος δεν εντοπίστηκε οπτικοακουστικό υλικό. Ο ίδιος, αρχικά, αρνήθηκε να αποδεχθεί τις κατηγορίες, ωστόσο, όταν ενημερώθηκε ότι οι ανήλικοι είχαν καταθέσει λεπτομερώς τα γεγονότα, φέρεται να ζήτησε «να μην το μάθει η οικογένειά του».
Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν υπάρξει και άλλα θύματα. Ο 58χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Βόλου.
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!