altΣε συνδιοργάνωση ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε και ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας 
 
Δια ζώσης εκδήλωση νομικής πληροφόρησης διοργανώνεται την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025, στα Τρίκαλα, από το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοια(ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε). 
Συγκεκριμένα, θα γίνουν εισηγήσεις από τους νομικούς συμβούλους του Δικτύου σε ζητήματα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και τα ασφαλιστικά - συνταξιοδοτικά ζητήματα των εργαζόμενων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ στη συνέχεια θα υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης καθώς και υποβολής εξατομικευμένων ερωτημάτων τα οποία και θα απαντηθούν από την ομάδα των νομικών. 
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους/ες και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025, ώρες 18:00-21:00, στην αίθουσα «Θεόδωρος Μάρκελλος», Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων, Γαριβάλδη 6-8, στην πόλη των Τρικάλων.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.33
Δύση: 19.18
Σελήνη
13 ημερών
1091
Ο Αυτοκράτορας Αλέξιος ο Α΄ Κομνηνός κατανικά τους Πετσενέγκους στο Λεβούνιο Θράκης.
1854
Η Αγγλία και η Γαλλία αξιώνουν η Ελληνική Κυβέρνηση να αποκηρύξει τα επαναστατικά κινήματα στη Θεσσαλία και την Ήπειρο.
1880
Καθίσταται υποχρεωτική η στρατιωτική θητεία για τους Έλληνες πολίτες.
1905
Εκτελείται στην Καστοριά ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Παπαϊωάννου (Αρκάς).
1914
Οι Βορειοηπειρωτικές δυνάμεις ανακαταλαμβάνουν την Κολωνία.
1941
Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κεφαλλονιά.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!