Τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, κ. Κων/νο Τέλιο, επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης φορέων της πόλης σχετικά με τις οργανωτικές αλλαγές που έχει δρομολογήσει η Διοίκηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μαρία Σταφυλά, η Αντιπρόεδρος, κ. Γεωργία Τσιούμα, ο Ταμίας, κ. Σπυρίδων Αναγνωστόπουλος, η Γενική Γραμματέας, κ. Ευτυχία Λιακοπούλου, και το μέλος του Συλλόγου, κ. Ειρήνη Παππά. Παρών ήταν επίσης ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος, κ. Κώστας Μπαρμπούτης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου τόνισαν τη σημασία που έχει η λειτουργία της υπηρεσίας για την τοπική οικονομία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε να συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο προς αυτή την κατεύθυνση.
.
|
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!