altΣτο Επιμελητήριο Λάρισας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Μαρτίου, η πρώτη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (ΠΕΣΘ) με θέμα την εκλογή του Προέδρου του οργάνου και τη συγκρότηση σε σώμα. Κατά τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών μεταξύ των Προέδρων των τεσσάρων θεσσαλικών Επιμελητηρίων, εκλέχτηκε ομόφωνα πρόεδρος του ΠΕΣΘ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Παπαευθυμίου Κωνσταντίνος.
Οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων συμφώνησαν σε ένα κοινό πλαίσιο δράσεων μέσω της δικτύωσης και της συνεργασίας, για τη στήριξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε όλη την Θεσσαλία με βάση τις αρχές της αποδοτικότητας και της ισόρροπης περιφερειακής ανάπτυξης. 
Ο κ. Παπαευθυμίου ευχαρίστησε τους προέδρους των θεσσαλικών επιμελητηρίων κ.κ. Γιακουβή Χρήστο, Ζυγογιάννη Κωνσταντίνο και Μπασδάνη Αριστοτέλη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί χρονοδιάγραμμα υλοποίησης δράσεων προς όφελος της επιμελητηριακής κοινότητας και των θεσσαλικών επιχειρήσεων. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.33
Δύση: 19.18
Σελήνη
13 ημερών
1091
Ο Αυτοκράτορας Αλέξιος ο Α΄ Κομνηνός κατανικά τους Πετσενέγκους στο Λεβούνιο Θράκης.
1854
Η Αγγλία και η Γαλλία αξιώνουν η Ελληνική Κυβέρνηση να αποκηρύξει τα επαναστατικά κινήματα στη Θεσσαλία και την Ήπειρο.
1880
Καθίσταται υποχρεωτική η στρατιωτική θητεία για τους Έλληνες πολίτες.
1905
Εκτελείται στην Καστοριά ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Παπαϊωάννου (Αρκάς).
1914
Οι Βορειοηπειρωτικές δυνάμεις ανακαταλαμβάνουν την Κολωνία.
1941
Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κεφαλλονιά.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!