«Με το Δουφεξή συναντήθηκε ο Γιώργος Κωτσός»

Συνάντηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Παναγιώτη Δουφεξή

Με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Παναγιώτη Δουφεξή συναντήθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός. Στο πλαίσιο της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση του κ. Κωτσού και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που αφορούν την παρακολούθηση της λειτουργίας, της εξέλιξης και της βιωσιμότητας του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.

Ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής ενημερώθηκε από τον κ. Δουφεξήσχετικά με την έναρξη λειτουργίας των νέων Τοπικών Διευθύνσεων και την κατάργηση των παλαιών δομών και ενσωμάτωσή τους στις νέες Τοπικές. Ο κ. Κωτσός τόνισε πως αποτελεί μία εμβληματική πρωτοβουλία καθώς θα δώσει λύσεις σε αρκετές παθογένειες που προέκυψαν από τις πολιτικές επιλογές της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κωτσός δήλωσε:
«Για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί άμεση προτεραιότητα η βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, συνταξιούχων και εργοδοτών. Συναντήθηκα σήμερα με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Παναγιώτη Δουφεξή και με ενημέρωσε πως με την ίδρυση των  νέων Τοπικών Διευθύνσεων και την κατάργηση των παλαιών δομών και την ενσωμάτωσή τους στις νέες Τοπικές,η διεκπεραίωση των υποθέσεών των ασφαλισμένωνθα γίνει ταχύτερη και θα επιταχύνει την έκδοση των  συνταξιοδοτικών αιτημάτων. Είναι χρέος μας, να προχωράμε σε στοχευμένες μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα εξυπηρετούν τους πολίτες μας κάνοντας την καθημερινότητα τους ευκολότερη.»

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.13
Δύση: 18.31
Σελήνη
13 ημερών
1916
Τα βουλγαρικά στρατεύματα εκκενώνουν τη Φλώρινα.
1920
Ο Βασιλεύς Αλέξανδρος δέχεται θανατηφόρο δάγκωμα πιθήκου.
Η Μεραρχία Σμύρνης διενεργεί επιδρομή κατά της Νίκαιας, την οποία βρίσκει εκκενωμένη και πυρπολημένη.
1941
Σφαγές Ελλήνων από τους Αλβανούς στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
1943
Σφαγές Ελλήνων από τους Γερμανούς στις Καρυές Λακωνίας.
1944
Οι Γερμανοί εκκενώνουν τη Ναύπακτο και το Άργος.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Επέτειος
 
Είναι 3 φίλοι και ετοιμάζουν την καθιερωμένη τους εξόρμηση για κυνήγι χωρίς τις γυναίκες τους. Ο ένας όμως αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα και λέει στους άλλους δύο μες στην στενοχώρια πως δεν θα πάει φέτος μαζί τους. «Αν πας και φέτος για κυνήγι και με αφήσεις μόνη μου στην επέτειό μας θα σε χωρίσω..» του είπε η γυναίκα του και αυτός δεν ήθελε να τη χάσει.
Ετοιμάστηκαν οι άλλοι 2 με κρύα καρδιά και πήγαν. Ξαφνικά βλέπουν και τον τρίτο να έρχεται μέσ’ την καλή χαρά! «Τι έγινε;» του λένε, «πώς και ήρθες τελικά; Σε άφησε η γυναίκα σου;» «Ναι!» τους λέει, «είχαμε επέτειο σήμερα και είχε φέρει στο σπίτι κάτι μαστίγια που φοβήθηκα και σχοινιά χοντρά, κάτι αλυσίδες, κάτι λουκέτα, κάτι χειροπέδες και μου λέει: «Γδύσε με» και εγώ την έγδυσα. Μετά μου λέει: «Δέσε με, με το σχοινί» και εγώ την έδεσα. Μετά μου λέει: «Δέσε με και με την αλυσίδα και βάλε και το λουκέτο» την έδεσα και με την αλυσίδα και έβαλα και το λουκέτο. Μετά μου λέει: «Φόρα μου και τις χειροπέδες» και τις έβαλα και αυτές. Μετά μου λέει: «Τώρα κάνε ό,τι πραγματικά θες» και να ‘μαι!!!»