Ειδήσεις

Ψηφιακά θερμόμετρα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας

παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός

Ψηφιακά θερμόμετρα παρέδωσε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, για τον έλεγχο των αθλητών στο πλαίσιο της προσπάθειας  περιορισμού της  διασποράς του κορωνοϊού.

«Συνεργαζόμαστε και ικανοποιούμε τις ανάγκες της  ΕΠΣΘ, προσφέροντας στα ερασιτεχνικά σωματεία της Μαγνησίας ψηφιακά θερμόμετρα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Οι αθλητές των σωματείων  έχουν τη δυνατότητα,  όταν επιστρέψουν στις προπονήσεις και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις,   να θερμομετρούνται, πριν από κάθε αθλητική δραστηριότητα.  Η  πανδημία απέδειξε ότι κανείς δεν είναι άτρωτος. Όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε απαρέγκλιτα τα μέτρα αυτοπροστασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ Χρήστος Οικονόμου δήλωσε:«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας  και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός βρίσκονται για ακόμη μια φορά δίπλα στα ερασιτεχνικά σωματεία, προσφέροντας ψηφιακά θερμόμετρα που θα συμβάλλουν στην προσπάθεια αναχαίτισης της διασποράς του κορωνοϊού. Ευχαριστούμε για την προσφορά».

Γνώμη

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.26
Δύση: 18.07
Σελήνη
11 ημερών
1675
Επτακόσιοι Μανιάτες αναχωρούν και εγκαθίστανται στην Κορσική.
1821
Ο Ομέρ Βρυώνης καταλαμβάνει και πυρπολεί την Ισσό Βοιωτίας και τη Μονή Αγίου Μελετίου.
1822
Νικηφόρος μάχη στον Αποκόρωνα Χανίων.
1878
Υπογράφεται η Συνθήκη της Χαλέπας μεταξύ Κρητών επαναστατών και Τούρκων.
1922
Σφαγές Ελλήνων από Τούρκους στη Μαγνησία της Ιωνίας.
1943
Οι Γερμανοί εκτελούν 82 Έλληνες στην Ήπειρο.
1955
Φθάνει στην Κύπρο ο Βρετανός στρατάρχης Χάρντινγκ και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως κυβερνήτης.
1958
Οι Βρετανοί σκοτώνουν αμάχους Κυπρίους σε επιδρομή στην Αμμόχωστο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!