Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο 12o ετήσιο συνέδριο της SELECTOUR

για παρουσίαση και προβολή των προορισμών της σε Γάλλους τουριστικούς πράκτορες

Στο 12ο ετήσιο συνέδριο του κορυφαίου δικτύου ανεξάρτητων ταξιδιωτικών πρακτορείων της Γαλλίας Selectour,  στην Αθήνα,  συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσιάζοντας τους προορισμούς της σε εκπροσώπους της γαλλικής αγοράς. Στο συνέδριο συμμετείχαν 550 μεγάλοι tour operators, ξενοδόχοι  και επιχειρηματίες του κλάδου, ενώ ο χρόνος διεξαγωγής του- μόλις ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα- ενισχύει την προσπάθεια  για προβολή της  Θεσσαλίας  ως χειμερινού προορισμού και  προορισμού city break. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου της Selectour, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού νομού  Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις, να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να παρουσιάσουν τους προορισμούς της Θεσσαλίας στους  Γάλλους τουριστικούς πράκτορες. Η συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον ΕΟΤ, το γραφείο του Οργανισμού στο Παρίσι και την  διευθύντρια κ. Δήμητρα Βοζίκη αποφέρει αποτελέσματα. Το δίκτυο της Selectour  μπορεί να  αποτελέσει σημαντικό σύμμαχο για την  ενίσχυση των τουριστικών ροών από τη Γαλλία για  αυτό και συμμετείχαμε στις συναντήσεις  ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας.
Το δίκτυο της Selectour είναι το κορυφαίο δίκτυο ανεξάρτητων ταξιδιωτικών πρακτορείων στη Γαλλία. Τα πρακτορεία-μέλη του είναι περισσότερα από 1200, βρίσκονται σε όλη την γαλλική επικράτεια, σε περισσότερες από 600 πόλεις, με περισσότερους από 4000 συμβούλους που ειδικεύονται στα ταξίδια αναψυχής και στον επαγγελματικό τουρισμό. Το Selectour δημιουργήθηκε το 2010 από τη συγχώνευση δύο μεγάλων ιστορικών δικτύων διανομής ταξιδιών στη Γαλλία και διατηρεί πλήρως την ανεξαρτησία του, καθώς δεν έχει δεσμεύσεις ως προς τους προμηθευτές και τους προορισμούς. Το δίκτυο είναι δομημένο ως συνεταιρισμός, το κάθε πρακτορείο διατηρεί την αυτονομία του και προσφέρει στον ταξιδιώτη ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις αναζητήσεις.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.57
Σελήνη
19 ημερών
1821
Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης φυλακίζεται στην Αυστρία.
1824
Δύναμη 12.000 Τουρκαλβανών επιτίθενται εναντίον της Άμπλιανης Φωκίδος.
1907
Οι οπλαρχηγοί Δ. Γιουγκολάκης (Μητρούσης) και Θ. Τουρλεντές εγκλωβίζονται από τους Τούρκους στην Κάτω Κεμενικιά Σερρών.
Ενδεκαμελές σώμα υπό τον Ανθυπολοχαγό Ανδρέα Μακούλη (Στενημαχίτη) κυκλώνεται από τους Τούρκους στη Δόβιστα.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός εισέρχεται στην Κομοτηνή.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τις Σαράντα Εκκλησίες στην Ανατολική Θράκη.
1942
Εκτέλεση Ελλήνων από τους Γερμανούς στο Ηράκλειο της Κρήτης.
1944
Ισχυρή δύναμη Ιερολοχιτών και Βρετανών προσβάλλει την γερμανο-ιταλική φρουρά της Σύμης και της προκαλεί σοβαρές απώλειες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!