altΛόγω πραγματοποίησης του 2ου Αστικού Food Festival
 
“2ο Αστικό Food Festival” που διοργανώνει το ΕΒΕ Καρδίτσας με συνδιοργανωτές τον Δήμο Καρδίτσας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και έχει την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί στην οδό Χαρίτου της πόλης της Καρδίτσας στις 6 και 7 Νοεμβρίου. 
Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι κάτοικοι της οδού Χαρίτου, από το ύψος της οδού Καποδίστρια έως την οδό Ιεζεκιήλ, από την Τρίτη 05 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 14:00 μ.μ. έως την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 05:00 π.μ. να μην σταθμεύουν τα οχήματα τους σε όλο το μήκος της οδού. Επίσης δεν θα υπάρχει πρόσβαση προς τον δρόμο ή έξοδος από αυτόν, για τους χώρους στάθμευσης των πολυκατοικιών που βρίσκονται επί της οδού. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.57
Σελήνη
19 ημερών
1821
Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης φυλακίζεται στην Αυστρία.
1824
Δύναμη 12.000 Τουρκαλβανών επιτίθενται εναντίον της Άμπλιανης Φωκίδος.
1907
Οι οπλαρχηγοί Δ. Γιουγκολάκης (Μητρούσης) και Θ. Τουρλεντές εγκλωβίζονται από τους Τούρκους στην Κάτω Κεμενικιά Σερρών.
Ενδεκαμελές σώμα υπό τον Ανθυπολοχαγό Ανδρέα Μακούλη (Στενημαχίτη) κυκλώνεται από τους Τούρκους στη Δόβιστα.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός εισέρχεται στην Κομοτηνή.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τις Σαράντα Εκκλησίες στην Ανατολική Θράκη.
1942
Εκτέλεση Ελλήνων από τους Γερμανούς στο Ηράκλειο της Κρήτης.
1944
Ισχυρή δύναμη Ιερολοχιτών και Βρετανών προσβάλλει την γερμανο-ιταλική φρουρά της Σύμης και της προκαλεί σοβαρές απώλειες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!