Προβληματισμός και έκτακτο συμβούλιο στην Αναγέννηση

Εξελίξεις ίσως θα πρέπει να περιμένουμε στην Αναγέννηση μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση στο Βελούχι για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Η διοίκηση της Αναγέννησης προγραμμάτισε διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας για να συζητηθεί τόσο η εμφάνιση και η ήττα στο Βελούχι, αλλά κυρίως να συζητηθεί η προβληματική εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Υπάρχει εκ νέου θέμα τεχνικής ηγεσίας στην Αναγέννηση; Σε αυτό το ερώτημα κανείς δεν μπορεί να απαντήσει αυτή τη στιγμή, με τον Βασίλη Καλογιάννη όμως ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από το Βελούχι, να μην έχει πλέον μόνο υποστηρικτές στη διοίκηση των κιτρινόμαυρων.

Όλοι αναμένουν πλέον την συνεδρίαση της διοίκησης και τις αποφάσεις των ανθρώπων της ομάδας, που αξίζει να σημειώσουμε πως είναι πολύ προβληματισμένοι μετά την ήττα στην Ευρυτανία. Η Αναγέννηση στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει διαδοχικά την Ελασσόνα και τον Αμπελωνιακό, σε δύο ματς που ίσως κρίνουν τα πάντα για την φετινή χρονιά.

 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.32
Δύση: 18.39
Σελήνη
16 ημερών
1821
Οι Δεληγιανναίοι κηρύσσουν την Επανάσταση στα Λαγκάδια Αρκαδίας.
1829
Υπογραφή του Πρωτοκόλλου του Λονδίνου, με το οποίο προτείνεται η ίδρυσις Ελληνικού Κράτους.
1919
Το 3ο και 5/42 Ελληνικά ΣΠ συνάπτουν σκληρή μάχη στην Κουμπάνκα - Μαλ Μπουγιαλίκ βόρεια της Οδησσού.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι Ινδιάνοι και ο καιρός

Υπάρχει μια φυλή Ινδιάνων που κατασκηνώνει στις μεγάλες λίμνες κοντά στα σύνορα με τον Καναδά.
Την εβδομάδα των Χριστουγέννων, οι γηραιότεροι της φυλής ρώτησαν τον αρχηγό αν θα είναι κρύος ή όχι ο φετινός χειμώνας. Ο αρχηγός πήγε και ρώτησε το μάγο της φυλής, αλλά αυτός ήταν τύφλα στο μεθύσι και ήταν αδύνατον να συνεννοηθεί μαζί του.
Το παίρνει λοιπόν απόφαση και πηγαίνει στην γειτονική πόλη και από τον τηλεφωνικό θάλαμο καλεί τη Μετεωρολογική Υπηρεσία και ρωτάει πώς θα είναι ο καιρός το χειμώνα.
Πολύ κρύος, του απαντά η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Επιστρέφει λοιπόν στον καταυλισμό και διατάζει τους άντρες του να συλλέξουν όσο περισσότερα ξύλα μπορούν. Δεν έκανε όμως και τόσο κρύο, περιμένει να περάσουν 10 μέρες και ξαναπηγαίνει στην πόλη για να τηλεφωνήσει στη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πάρα πολύ μεγάλο κρύο έρχεται, τον πληροφορούν από εκεί. Επιστρέφει στη φυλή του και τους λέει να μαζέψουν και το παραμικρό ξυλαράκι γιατί έρχεται πολύ βαρύς χειμώνας.
Βαρύς χειμώνας όμως δεν ήρθε κι ένα μήνα μετά ξαναπηγαίνει στην πόλη για να τηλεφωνήσει. «Είστε ακόμα σίγουροι ότι έρχεται βαρυχειμωνιά» ρωτάει τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
«Μα τι λέτε κύριε», του απαντούν, «να φανταστείτε ότι οι Ινδιάνοι που κατασκηνώνουν στις μεγάλες λίμνες, κοντά στα σύνορα του Καναδά, μαζεύουν ξύλα σαν τρελοί!».