Όπως ήδη ανακοινώθηκε από τα αρμόδια όργανα, επιβλήθηκε από τη ΔΕΑΒ στην ομάδα μας, η ποινή της διεξαγωγής του επόμενου εντός έδρας της αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών, ενώ από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, προστέθηκε και χρηματικό πρόστιμο.
Αποκλειστική αιτία για τις παραπάνω κυρώσεις, η ρίψη τριών μπουκαλιών νερού από ισάριθμους Καρδιτσιώτες θεατές μετά το τέλος του αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Περιστέρι Domino’s για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
H διοίκηση της ομάδας μας ήδη έχει προσφύγει με αίτηση αναστολής στα διοικητικά δικαστήρια, με δεδομένο ότι οι συγκεκριμένες ποινές αναμφίβολα δημιουργούν σημαντικά ζητήματα για την ομάδα μας, ειδικά στην παρούσα φάση κατά την οποία ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο στις πρώτες έξι ομάδες του πρωταθλήματος.
Πέρα όμως από την άμεση αγωνιστική και οικονομική ζημία, εκείνο που μας θλίβει περισσότερο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, δηλαδή της επιβολής ποινών για μεμονωμένα επεισόδια στο γήπεδό μας, τα οποία και καταδικάζουμε χωρίς δισταγμό.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχει πραγματοποιηθεί τεράστια προσπάθεια για να είναι η ομάδα μας και το γήπεδό μας κατ’ επέκταση, σημεία αναφοράς για τον ελληνικό αθλητισμό, σε ό,τι αφορά στο ήθος, τη φιλοξενία και τις συνθήκες εντός των οποίων λειτουργούμε. Με πολλή προσοχή, μεγάλες -και οικονομικές- θυσίες, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα αθλητικό περιβάλλον στο οποίο οι φίλαθλοί μας με τις οικογένειές τους, θα απολαμβάνουν θέαμα υψηλού επιπέδου, θα χειροκροτούν την ομάδα μας και θα συμμετέχουν κόσμια σε αυτό το -πρωτόγνωρο για την πόλη μας- αθλητικό και κοινωνικό γεγονός. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε και στα πεντακόσια παιδιά των ακαδημιών μας που επίσης παρακολουθούν δωρεάν, όλους τους αγώνες. Το μήνυμα της σωστής συμπεριφοράς, του σεβασμού του αντιπάλου, του αθλητικού πολιτισμού.
Σε αυτό τον ωραίο αλλά και δύσκολο δρόμο τον οποίο έχουμε επιλέξει, γνωρίζουμε πως έχουμε στο πλευρό μας το σύνολο των φιλάθλων της περιοχής μας. Οι μεμονωμένες συμπεριφορές αποτελούν την εξαίρεση, ξεφεύγουν από τη νοοτροπία και το ήθος της ομάδας αυτής και θα τεθούν στο περιθώριο. Δεν πρόκειται να οργανώσουμε λαϊκά δικαστήρια, εμπιστευόμενοι τις αρμόδιες αρχές που ήδη έχουν επιληφθεί.
Από την πλευρά μας, θα λάβουμε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προφυλάξουμε αυτό που με τόσο κόπο όλοι μαζί έχουμε δημιουργήσει και θα είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί απέναντι σε μεμονωμένες συμπεριφορές, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο το οικοδόμημα του Α.Σ.Καρδίτσας. Σε αυτή μας την προσπάθεια, είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε δίπλα μας το σύνολο της Καρδίτσας και των φιλάθλων της.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|