Ειδήσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 B.C: Την Κυριακή 5/1 γεμίζουμε τα γήπεδα μας

Μια Κυριακή γεμάτη ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αυτής της 05/01/2025 .Μια Κυριακή όπου και οι δύο ομάδες μας , τόσο του ποδοσφαίρου όσο και του μπάσκετ, δίνουν σημαντικά παιχνίδια για τα πρωταθλήματά τους. Γεμίζουμε τα γήπεδα μας, δίνουμε ώθηση στους παίκτες μας για να μας χαρίσουν νέες νίκες με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Κανείς δεν πρέπει να λείπει από τα γήπεδά μας αυτή τη Κυριακή. Στηρίζουμε , ενισχύουμε την προσπάθεια των ομάδων μας με στόχο μόνο τη νίκη!!!! 

Ελάτε λοιπόν αυτή την Κυριακή στο γήπεδο. Στηρίξτε την προσπάθεια των παικτών μας και με την συμπαράσταση σας, δώστε “φτερά” στα πόδια τους.

Σας περιμένουμε όλους!!!
 

Γνώμη

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.51
Δύση: 17.26
Σελήνη
1 ημέρας
1827
Νίκη των Ελλήνων στο Δίστομο.
1828
Πεθαίνει στην Βιέννη ο Γεν. Αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας Αλέξανδρος Υψηλάντης.
1941
Το υποβρύχιο "Πρωτεύς" βυθίζει στην Αδριατική το ιταλικό οπλιταγωγό "Σαρδηνία".
1943
Το αντιτορπιλικό "Βασίλισσα Όλγα" βυθίζει την ιταλική κορβέτα "Στρόμπολι", ανατολικά των ακτών της Τύνιδος.
1952
Πανσπουδαστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα υπέρ της Ένωσης της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!