Ειδήσεις

Ο Στέλιος Τσανάκας, Υπεύθυνος Τύπου & Ενημέρωσης του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

altΟ Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει πως τη θέση του Υπεύθυνου Τύπου & Ενημέρωσης του Συλλόγου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Στέλιος Τσανάκας.
Ο Στέλιος ζει και εργάζεται στην Καρδίτσα, απ’ όπου και κατάγεται. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Kingston University του Λονδίνου (BA Hons Journalism) και ακολούθως απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές Επιστήμες (MSc International Relations).

Οι σπουδές του συνεχίστηκαν με την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος στα Νέα Μέσα Επικοινωνίας & Ψηφιακό Μάρκετινγκ (MScDigitalMarketing) στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
Από το 2012 έως σήμερα δραστηριοποιείται στο αθλητικό ρεπορτάζ της περιοχής, έχοντας εργαστεί σε τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και διατελέσει ραδιοφωνικός παραγωγός.
Από το 2021 βρίσκεται στο δυναμικό του Συλλόγου μας, έχοντας διατελέσει Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Προβολής, Operations Manager και μέλος του Γραφείου Τύπου του Α.Σ.Κ.
Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά και αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την επεξεργασία και την παραγωγή περιεχομένου για διάφορους εσωτερικούς και εξωτερικούς διαύλους επικοινωνίας του Συλλόγου, καθώς επίσης τη διαχείριση των σχέσεων με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την παροχή ενημέρωσης.
Ευχόμαστε στον Στέλιο υγεία, δύναμη και παραγωγικό έργο για την ομάδα μας.

Γνώμη

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.14
Δύση: 18.50
Σελήνη
4 ημερών
1780
Κατάληψη του φρουρίου του Πασσαβά και σφαγή των Τουρκαλβανών από τον ηγεμόνα της Μάνης Τζαννέτο Γρηγοράκη.
1822
Το ολοκαύτωμα της Χίου.
Ανδρούτσος, Νικηταράς και Υψηλάντης αποβιβάζονται στον Αχινό Φθιώτιδος.
1839
Οι Τούρκοι δολοφονούν στα Ιεροσόλυμα τον νεομάρτυρα Παναγιώτη.
1943
Το Ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" τορπιλίζει και βυθίζει γερμανική ναρκοθέτιδα στον όρμο του Γυθείου.
1956
Μαθητές του Γυμνασίου και του Κολλεγίου Πάφου έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αγγλικές δυνάμεις στο Κτήμα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!