Μπλόκο στον κυκλικό κόμβο της Καρδίτσας επί του αυτοκινητόδρομου Ε65 αποφάσισαν να στήσουν οι αγρότες της Θεσσαλίας αύριο Δευτέρα 30/1 στις 12 το μεσημέρι.
Η απόφαση πάρθηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στην Καρδίτσα με τη συμμετοχή Αγροτικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων απ’ όλη τη Θεσσαλία.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών αναφέρθηκαν στα οξυμένα προβλήματα του κλάδου, που τους αναγκάζουν να βγουν ξανά στους δρόμους, με τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Κώστα Τζέλλα, να τονίζει: «Ήρθε η στιγμή να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Με την πλούσια εμπειρία που έχουμε, γνωρίζουμε πολύ καλά πως ό,τι κερδίσαμε το κερδίσαμε στον δρόμο και ήταν αποτέλεσμα των αγώνων μας».
Σημειώνεται ότι πάνω από 600 τρακτέρ έχουν βγει ήδη στις πλατείες χωριών της Καρδίτσας, ενώ τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις των Αγροτικών Συλλόγων σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας για την προετοιμασία της κινητοποίησης.
Την εισήγηση στην σύσκεψη έκανε ο Κώστας Τζέλλας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, που αναφέρθηκε στα οξυμένα προβλήματα που βγάζουν ξανά τους αγρότες στο δρόμο.


 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.17
Δύση: 17.08
Σελήνη
27 ημερών
1815
Υπογραφή συνθήκης στο Παρίσι, με την οποία συστήνονται τα "Ηνωμένα κράτη των Ιονίων Νήσων".
1821
Σουλιώτες και Αιτωλοακαρνάνες, υπό τον Γεώργιο Βαρνακιώτη, απελευθερώνουν την Άρτα.
1827
Οι Έλληνες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους στο Τρικέρι.
1828
Ο φρούραρχος της Άμφισσας Μεχμέτ μπέης Δεβόλης παραδίδει την πόλη στον Δημήτριο Υψηλάντη.
1904
Ανταρτικό σώμα 40 ανδρών, υπό τον Ανθλγό Γεώργιο Τσόντο (Βάρδα) περνά την ελληνοτουρκική μεθόριο κοντά στο Αγιόφυλλο της Θεσσαλίας.
1912
Επίθεση Τουρκαλβανών κατά Ελλήνων της Χειμάρρας.
1940
Εκδιώκονται από τον Ελληνικό Στρατό και οι τελευταίοι Ιταλοί που είχαν εισχωρήσει στα ελληνικά εδάφη.
1973
Αιματηρή καταστολή της εξεγέρσεως στο Πολυτεχνείο κατά της δικτατορίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!