Ο Δήμος Σοφάδων ενημερώνει τους παραγωγούς καλλιέργειας βρώμης της Τοπικής Κοινότητας Γεφυρίων ότι εγκρίθηκε η αναγγελία ζημιών λόγω παγετού στις 28/01/2022 και 29/01/2022 σύμφωνα με την υπ΄αριθμ 17/14-03-2022 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Λ.Γ.Α.

Οι παραγωγοί της Τοπικής Κοινότητας Γεφυρίων, οι οποίοι έχουν υποστεί ζημιά σε καλλιέργεια βρώμης, μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις ζημιάς στον αρμόδιο ανταποκριτή Ε.Λ.Γ.Α του Δήμου Σοφάδων από 15 Μαρτίου 2022 έως 21 Μαρτίου 2022.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.38
Δύση: 19.14
Σελήνη
9 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!