altΣτιγμές χαράς και διασκέδασης προσέφερε και το περασμένο Σάββατο, το Fashion City Outlet! Toμεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλίας το οποίο κινείται
 
πλέον σε απόλυτα εορταστικούς ρυθμούς, σήμανε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων με πρωταγωνιστές του, μικρούς και μεγάλους!
Τα παιδιά συμμετείχαν σε διαδραστικές παραστάσεις, δημιούργησαν τις πιο απίθανες και ευφάνταστες κατασκευές ενώ τα σκανδαλιάρικα ξωτικά βοήθησαν να ζωγραφίσουν στα πρόσωπα τους, τα πιο τρελά σχήματα και χρώματα. Παράλληλα οι λιλιπούτι οι επισκέπτες με οδηγό την φαντασία τους, δημιούργησαν στον πελώριο κύβο που έστησαν το κατάστημα παιχνιδιών «Μουστάκας» και η LEGO,υπέροχες κατασκευές με τουβλάκια lego λαμβάνοντας στο τέλος και το αναμνηστικό δίπλωμα τους!
Οι εκδηλώσεις όμως δεν είχαν τέλος, καθώς το Σ.Α.Ε.Κ ΟΜΗΡΟΣ με τους σπουδαστές τους σε συνεργασία με τον καθηγητή της σχολής και ιδιοκτήτη του ομώνυμου Ζαχαροπλαστείου κο Ιωάννη Οικονόμου έδωσαν στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουνlive πως φτιάχνεται η διάσημη Dubai Chocolate και τα Χριστουγεννιάτικα Σοκολατοσπιτάκια. Ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που δοκίμασαν τις ζαχαροπλαστικές τους ικανότητες, φτιάχνοντας λαχταριστά κουλουράκια. Τα γλυκά κεράσματα εννοείται ότι δεν έλειπαν από το γιορτινό κλίμα!
Οι παιδικές εκδηλώσεις επανέρχονται στο Fashion City Outlet,το ερχόμενο Σάββατο στις 21/12 και καθημερινά έως τις 4/1 . Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα ΕΔΩ
Μαγικές στιγμές και πολλά χαμόγελα για τους μικρούς φίλους του Fashion City Outlet, στο απόλυτο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της Θεσσαλίας! 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.32
Δύση: 19.19
Σελήνη
14 ημερών
1824
Σφαγές αμάχων στην Κρήτη.
1825
Ο Ελληνικός Στόλος, με επικεφαλής τον Ναύαρχο Μιαούλη, πυρπολεί τον τουρκικό στόλο του Καπουδάν πασά στην Μεθώνη.
1878
Λήγει η επανάσταση των Μακεδόνων στην Πουλιάνα και στην Κοκκινομηλού.
1897
Υποχώρηση του Ελληνικού Στρατού στη Θεσσαλία.
1907
Ο αγωνιστής Προκόπιος Κομπόκης φονεύεται στην Καλλιθέα Δράμας, σε συμπλοκή με συμμορία Κομιτατζήδων.
1941
Αρχίζει η μάχη της Κρήτης.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Καλαμάτα.
Ορκίζεται η πρώτη κατοχική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον στρατηγό Τσολάκογλου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!