altΟ Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας, Κώστας Τέλιος, στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 04/10/2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Καρδίτσας, σχετικά με τη Λευκή Νύχτα, ανέφερε τα εξής: Η  Λευκή Νύχτα της Καρδίτσας, ένα από τα πιο αγαπημένα γεγονότα της χρονιάς, έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς της πόλης μας, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για αγορές, διασκέδαση και κοινωνική συναναστροφή, σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια βραδιά γεμάτη χαρά, ψυχαγωγία αλλά και εμπορικές ευκαιρίες, όπου οι τοπικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να συνδεθούν με το κοινό. Οι δρόμοι της Καρδίτσας  θα γεμίσουν μουσική, με ζωντανές εμφανίσεις από μπάντες και ντιτζειζ (djs), που θα προσφέρουν ένα πλούσιο πρόγραμμα.
Η Λευκή Νύχτα είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη στήριξη των επιχειρήσεών μας. Δεν απευθύνεται μόνο στους Καρδιτσιώτες, αλλά και σε επισκέπτες από τις γύρω περιοχές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη μας, να απολαύσουν τις ομορφιές της και να συμμετέχουν σε αυτή τη μοναδική γιορτή. 
Θέλω να συγχαρώ τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας για τη διοργάνωση, και να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές,  καθώς και  όλους τους καταστηματάρχες, τους μουσικούς και τους συντελεστές που εργάζονται σκληρά, για να κάνουν αυτή τη βραδιά τόσο ξεχωριστή. 
Είμαι βέβαιος ότι η βραδιά αυτή θα έχει  μεγάλη επιτυχία! 
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, για να ζήσουμε μαζί μια υπέροχη Λευκή Νύχτα στην Καρδίτσα!
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.32
Δύση: 19.19
Πανσέληνος
1824
Σφαγές αμάχων στην Κρήτη.
1825
Ο Ελληνικός Στόλος, με επικεφαλής τον Ναύαρχο Μιαούλη, πυρπολεί τον τουρκικό στόλο του Καπουδάν πασά στην Μεθώνη.
1878
Λήγει η επανάσταση των Μακεδόνων στην Πουλιάνα και στην Κοκκινομηλού.
1897
Υποχώρηση του Ελληνικού Στρατού στη Θεσσαλία.
1907
Ο αγωνιστής Προκόπιος Κομπόκης φονεύεται στην Καλλιθέα Δράμας, σε συμπλοκή με συμμορία Κομιτατζήδων.
1941
Αρχίζει η μάχη της Κρήτης.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Καλαμάτα.
Ορκίζεται η πρώτη κατοχική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον στρατηγό Τσολάκογλου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!