altΗ Κοίμηση της Θεοτόκου δεν αποτελεί πένθιμο γεγονός! η Παναγία «μετέστη προς την ζωήν». Ο 15αυγουστος είναι η κορύφωση του καλοκαιριού και μια ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη και τις ευχές μας στους γύρω μας. Η Υπεραγία Θεοτόκος η Υπέρμαχος Στρατηγός  στέκεται στο πλευρό των απανταχού Ελλήνων, άγρυπνη φρουρός της Ορθοδοξίας και του ελληνισμού, παρηγορήτρια σε κάθε ψυχική και σωματική δοκιμασία. 
Η χάρη της ας μας θωρακίσει με υπομονή , δύναμη  και αγάπη για να στηρίξουμε ενωμένοι  την ελληνική κοινωνία ! Να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται καθημερινά, να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας ,που τις τελευταίες μέρες χτυπήθηκαν αλύπητα από την πύρινη λαίλαπα, να στηρίζουμε τους πυροσβέστες μας και τους ανθρώπους που παλεύουν με τη ζωή τους για να σώζουν ζωές .
Χρόνια πολλά, στους εορτάζοντες με υγεία και αισιοδοξία, χαρά και ευτυχία σε κάθε ελληνικό σπίτι, σε κάθε Έλληνα, σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας!!! 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.18
Δύση: 17.07
Σελήνη
27 ημερών
1822
Τουρκική επίθεση κατά της Ιεράπετρας και γενική υποταγή του Λασιθίου.
1823
Ο Κίτσος Τζαβέλλας, επικεφαλής 300 ανδρών, κατανικά στο Μεσολόγγι την εμπροσθοφυλακή του Μουσταή πασά.
1833
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Κρήτη 100 πατριώτες.
1912
Ο Ελληνικός Στόλος απελευθερώνει την Ίμβρο.
1916
Δύναμη 3.000 γάλλων αποβιβάζεται στο Φάληρο και στον Πειραιά, για να καταλάβει στρατηγικά σημεία των Αθηνών.
1955
Η ομάδα Πιτσιλιάς της ΕΟΚΑ επιτίθεται στην φρουρά των μεταλλείων στο Μετσερό.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!