altΜαζικά έχουν αρχίσει να αναχωρούν από το κλεινόν άστυ για τις καλοκαιρινές τους διακοπές αδειούχοι και φοιτητές, φτάνοντας τους δεκάδες χιλιάδες ήδη από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.
 
Αυξημένη ήταν η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (5/8) σχηματίζοντας ουρές χιλιομέτρων με τα οχήματά τους οι επιβάτες. 
Τα δρομολόγια που κατευθύνονται προς Αίγινα και Αγκίστρι είχαν πληρότητες 100%, ενώ μεγάλες πληρότητες είχαν και οι προορισμοί των Κυκλάδων.
Αξίζει να σημειωθεί πως, μόνο την Κυριακή (4/8) αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά 26 δρομολόγια, για τα νησιά του Αργοσαρωνικού 42, από το Λαύριο 10 και από την Ραφήνα 13.
Το σύνολο των εκδρομέων που επιβιβάστηκαν από όλα τα λιμάνια της Αττικής είναι 45.608, εκ των οποίων 9.101 λιγότεροι σε σχέση με εχθές, στοιχείο κορύφωσης της εξόδου των εκδρομέων από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.
 
Πηγή cnn.gr
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.18
Δύση: 17.07
Σελήνη
27 ημερών
1822
Τουρκική επίθεση κατά της Ιεράπετρας και γενική υποταγή του Λασιθίου.
1823
Ο Κίτσος Τζαβέλλας, επικεφαλής 300 ανδρών, κατανικά στο Μεσολόγγι την εμπροσθοφυλακή του Μουσταή πασά.
1833
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Κρήτη 100 πατριώτες.
1912
Ο Ελληνικός Στόλος απελευθερώνει την Ίμβρο.
1916
Δύναμη 3.000 γάλλων αποβιβάζεται στο Φάληρο και στον Πειραιά, για να καταλάβει στρατηγικά σημεία των Αθηνών.
1955
Η ομάδα Πιτσιλιάς της ΕΟΚΑ επιτίθεται στην φρουρά των μεταλλείων στο Μετσερό.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!