altΣυνεχίζεται μέχρι τις  31/05/2024 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2024-2025. Οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών έως τις 31 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00 μπορούν να υποβάλλουν από κοινού ηλεκτρονική αίτηση, ή με από κοινού φυσική παρουσία στο σχολείο ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μόνο στο Μουσικό Σχολείο της Καρδίτσας. 
Αν δεν συντρέχει η απαιτούμενη συναίνεση των γονέων/κηδεμόνων για την συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις δεν δύναται να συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/α σε αυτές, παρά μόνο αν προσκομισθεί δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση) που το επιτρέπει.
Σε κάθε περίπτωση η αίτηση πρέπει να οριστικοποιηθεί
• είτε με την φυσική παρουσία και των δυο γονέων, προσκομίζοντας τις ταυτότητές τους,
• είτε ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφού συμπληρωθεί και υπογραφεί το υπόδειγμα της αίτησης, με επικύρωση του γνήσιου των υπογραφών των δυο γονέων, ή της επικυρωμένης υπογραφής του ενός και επικυρωμένης εξουσιοδότησης του άλλου γονέα.
Όλοι οι υποψήφιοι/ες θα προετοιμαστούν στο σχολείο από εκπαιδευτικούς του σχολείου για να λάβουν μέρος στις εξετάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή της αίτησης και τις εισαγωγικές εξετάσεις οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες παρακαλούνται να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2441073970 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στo gymmkard@sch.gr  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.18
Δύση: 17.07
Σελήνη
28 ημερών
1822
Τουρκική επίθεση κατά της Ιεράπετρας και γενική υποταγή του Λασιθίου.
1823
Ο Κίτσος Τζαβέλλας, επικεφαλής 300 ανδρών, κατανικά στο Μεσολόγγι την εμπροσθοφυλακή του Μουσταή πασά.
1833
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Κρήτη 100 πατριώτες.
1912
Ο Ελληνικός Στόλος απελευθερώνει την Ίμβρο.
1916
Δύναμη 3.000 γάλλων αποβιβάζεται στο Φάληρο και στον Πειραιά, για να καταλάβει στρατηγικά σημεία των Αθηνών.
1955
Η ομάδα Πιτσιλιάς της ΕΟΚΑ επιτίθεται στην φρουρά των μεταλλείων στο Μετσερό.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!