altΤο Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καρδίτσας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των αγροτών καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν στο αγροτικό συλλαλητήριο που θα γίνει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024,στις 6:30μμ στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας για μία ακόμη φορά στο δίκαιο αγώνα που δίνουν αυτές τις ημέρες οι αγρότες του νομού Καρδίτσας, και απαιτούν εδώ και τώρα λύση στα δίκαια αιτήματά τους.

Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας, ασίγαστος και χωρίς συμβιβασμούς, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής Ε.Ε.- κυβέρνησης που μας εξοντώνει, ενώ από την άλλη ενισχύει τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.

Για την Ε.Γ. του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καρδίτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ  
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Πανσέληνος
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!