altΜε τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΔΕΔΔΗΕ κ. Αναστάσιο Μάνο συναντήθηκε ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Τέλης Σπάνιας προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στο νομό μας. Επίσης ο κ. Σπάνιας ενημέρωσε τον κ. Μάνο για τα προβλήματα που εμφανίστηκαν μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, αλλά και για ζητήματα που υπήρχαν και πριν από αυτές.

Πριν ξεκινήσω, δήλωσε ο κ. Σπάνιας, θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους της ΔΕΔΔΗΕ Καρδίτσας οι οποίοι πραγματικά βρισκόταν μέρα νύχτα δίπλα στους συμπολίτες μας, για να επαναφέρουν άμεσα το δίκτυο εκεί όπου υπήρχε ανάγκη.
Μπορεί το μέγεθος της καταστροφής να είναι μεγάλο για το δίκτυο σας, αλλά  μεγάλα είναι και τα προβλήματα στους κάτοικους της περιοχής μας.
Ο νομός έχει έναν τεράστιο ορεινό όγκο που τους χειμερινούς μήνες λόγο των καιρικών συνθήκων παρουσιάζονται πάντα προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ.
Οι παρεμβάσεις σας σε αυτά τα σημεία πρέπει να γίνονται άμεσα. Μέχρι σήμερα υπάρχουν καθυστερήσεις οι οποίες οφείλονται στην έλλειψη προσωπικού με αποτέλεσμα την πολυήμερη απουσία του ηλεκτρικού ρεύματος με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ένα άλλο τεράστιας σημασίας θέμα που εμφανίζεται τους καλοκαιρινούς μήνες και αφορά τους αγρότες του νομού μας, είναι η καθυστέρηση ηλεκτροδότησης την περίοδο που καλλιέργειες, όπως το βαμβάκι, χρειάζονται νερό και το δίκτυο σας λόγω μη άμεσης αποκατάστασης της βλάβης, επαναλειτουργεί μετά από αρκετές ημέρες.
Πρέπει να λάβετε υπόψιν ότι όταν ένας αγρότης δεν ποτίσει συγκεκριμένες  ημέρες, η ζημιά η οποία θα υποστεί η καλλιέργεια του είναι μεγάλη και την οποία βέβαια η Υπηρεσία σας δεν θα κληθεί να καλύψει.
Ζητώ λοιπόν από εσάς την ενίσχυση του προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών στον αστικό ιστό, στα ορεινά και ιδιαίτερα στον κάμπο, ειδικά τους μήνες που οι καλλιέργειες πρέπει να αρδευτούν, να υπάρχουν συνεργεία αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο λόγο.
Ο κ. Μάνος δήλωσε ότι η ΔΕΔΔΗΕ είναι μια υπηρεσία που έχει ένα τεράστιο δίκτυο το οποίο στην περιοχή μας έχει μεγάλες βλάβες, αλλά τόνισε ότι θα παρέμβει έτσι ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που επιβαρύνουν τους κάτοικους του νομού Καρδίτσας.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Πανσέληνος
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!