altΓια την νέα εξάμηνη παράταση αναστολής πλειστηριασμών, δηλαδή κάθε πράξης δικαστικής αναγκαστικής εκτέλεσης επίκινητής ή ακίνητης περιουσίας, για φυσικά και νομικά πρόσωπα, που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες, δήλωσε την ικανοποίησή της η Βουλευτής, κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

Σε σχετική δήλωσή της αναφέρει:

«Η Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία ανταποκρίθηκαν σε ένα δίκαιο και αιτιολογημένο αίτημά μας, σχετικά με τα μέτρα στήριξης για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας.Είμαι ικανοποιημένη για την καλή συνεργασία, την κατανόηση και την αμεσότητα, με την οποία αντιμετωπίζουν τα θέματα του Νομούμου και των συμπολιτών μου, ειδικά μετά τις τελευταίεςκαταστροφές.

Όσον αφορά στην παράταση της εκτέλεσης των πλειστηριασμών, ήταν ένα θέμα που είχε τεθεί εξαρχής στον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Φλωρίδη και ήταν από τα πρώτα μέτρα που πάρθηκαν. Ωστόσο, η αρχική πρόβλεψη δίμηνης αναστολής ήταν αρκετά σύντομη. Ως εκ τούτου και σε συνεννόηση με τους καθ’ ύλην αρμόδιους Υπουργούς, Δικαιοσύνης και Οικονομικών, δρομολογήθηκε μια νέα παράταση, με σκοπό την αντιμετώπιση του θέματος.

Οι κ.κ. Φλωρίδης και Χατζηδάκης, ανταποκρίθηκαν άμεσα και  με το υπ’ αριθμ. 6444 Φ.Ε.Κ. δόθηκε, μετά την αρχική παράταση των δύο μηνών, μια επιπλέον παράταση για έξι μήνες, στην αναστολή των πλειστηριασμών στις πλημμυροπαθείς περιοχές.

Φυσικά είμαι παρούσα, παρακολουθώ και προωθώ, όχι μόνο το συγκεκριμένο θέμα αλλά και οτιδήποτε άλλο αφορά τους συμπολίτες μας και την περιοχή μας, τόσο σχετικά με την δύσκολη δοκιμασία που περάσαμε για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια, όσο και για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν.»

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Σελήνη
16 ημερών
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!