altΗ Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών και οι Ενώσεις Συντακτών της χώρας (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, ΕΣΠΗΤ) παρέδωσαν το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου υλικοτεχνικό εξοπλισμό στα τρία δημοτικά σχολεία του Παλαμά Καρδίτσας. Τις αντιπροσωπείες των διοικητικών συμβουλίων της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων Συντακτών, αλλά και των Ταμείων Τύπου και ΜΜΕ

υποδέχθηκε και συνόδευσε ο δήμαρχος Παλαμάς Γιώργος Σακελλαρίου, ενώ σε κάθε ένα από τα τρία δημοτικά σχολεία τους υποδέχθηκαν ανά περίπτωση διευθυντές, υποδιευθυντές και δάσκαλοι των σχολείων. Στα τρία δημοτικά δόθηκαν σταθεροί και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιβλία, αθλητικό υλικό και είδη ανάγκης που ζητήθηκαν από τα ίδια τα σχολεία, καθώς και φαρμακευτικό υλικό από τον ΕΔΟΕΑΠ.
Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας, των Ενώσεων και των Ταμείων ξεκίνησε την παράδοση του υλικού από το 2ο δημοτικό σχολείο, όπου την υποδέχθηκε ο υποδιευθυντής Γιώργος Σακελλαρίου και δάσκαλοι. Στη συνέχεια μετέβη στο 1ο δημοτικό σχολείο, οι κτιριακές εγκαταστάσεις του οποίου έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες, όπου την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο διευθυντής Κώστας Δασκαλόπουλος και δάσκαλοι. Η επίσκεψη στον Παλαμά έκλεισε με την παράδοση του υλικού στο 3ο δημοτικό σχολείο όπου την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε η υποδιευθύντρια κυρία Ευαγγελία Μαντέ.
Με την κίνηση του αυτή το συνδικαλιστικό κίνημα των δημοσιογράφων και σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας στήριξαν έμπρακτα τα δημοτικά σχολεία του Παλαμά Καρδίτσας, μιας από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους. Με τη συμβολική, αλλά και ουσιαστική αυτή στήριξη της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων Συντακτών ολοκληρώθηκε η παρουσία τους στη Θεσσαλία μετά και τη συνεδρίαση του Διοικητικού και του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ στη Λάρισα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, καθώς και τις συναντήσεις των διοικητικών συμβουλίων Ομοσπονδίας, Ενώσεων και Ταμείων και τη συνάντησή τους με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας Δημήτρη Γαλαμάτη.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Σελήνη
16 ημερών
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!