altΑπό την ΔΕΥΑ Παλαμά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 ολοκληρώθηκε η επισκευή της Υδρευτικής Γεώτρησης του Παλαμά στην Μεταμόρφωση. Το αντλούμενο νερό χλωριώνεται κανονικά.
Προκειμένου να επισκευαστεί η βλάβη του Δικτύου Σμοκόβου από σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 μ.μ.

θα τροφοδοτήσουμε το δίκτυο Ύδρευσης Παλαμά – Καλυβακίων – Μεταμόρφωσης και στη συνέχεια Κοσκινά και Ψαθοχώρα με νερό απ την Υδρευτική Γεώτρηση Μεταμόρφωσης.

Παρακαλούμε το νερό να χρησιμοποιείτε μόνο για καζανάκια τουαλέτας έως ότου έχουμε τις χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις σε δείγματα που θα σταλούν στο συνεργαζόμενο εργαστήριο την Δευτέρα 02/10/2023.
Μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή των δικτύων θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ
ΚΟΥΤΡΑ – ΜΠΟΥΣΔΡΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Σελήνη
16 ημερών
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!