altΤο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε μια συμβολική κίνηση έμπρακτης συμπαράστασης προς τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας που επλήγησαν από την καταστροφική κακοκαιρία «DANIEL», απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια (ζυμαρικά, σάλτσες, λάδια, βρεφικά είδη και γάλατα, καθαριστικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά, εντομοαπωθητικά κ.λ.π) τα οποία παραδόθηκαν μέσω του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό -Παράρτημα Καρδίτσας.

Η παράδοση των ειδών έγινε την Πέμπτη 28/9/2023 σε στελέχη του Ερυθρού Σταυρού Καρδίτσας από τον Προέδρο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Κων/νο Ζυγογιάννη και τα Μέλη του Δ.Σ.  κ. Γ. Στεργιούλη, κ. Κ. Βασιλείου, κ. Π. Παπαδάκο και τις επόμενες μέρες θα διανεμηθούν στους πληγέντες του Δήμου  Παλαμά Καρδίτσας που χρήζουν άμεσης βοήθειας για την κάλυψη βασικών αναγκών τους.
Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και στη Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, για την σημαντική προσφορά τους  με σκοπό την στήριξη των πλημμυροπαθών του Νομού Καρδίτσας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Σελήνη
16 ημερών
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!