altΑνακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κρυοπηγής, Σοφογιάννη Βασίλειου του Λάμπρου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», για τη διεκδίκηση της εκλογής του στο αξίωμα.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Ασχολείται επί πολλά χρόνια με οικοδομικές εργασίες, γέννημα θρέμμα του χωριού. Έθεσε πρώτη φορά υποψηφιότητα σε δημοτικές εκλογές για Τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας το 1990, εξελέγη και συνέχισε έτσι μέχρι το 2002, όταν και έγινε Πρόεδρος του χωριού. Έκτοτε, στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις εκλέγεται συνεχώς και διατηρεί το αξίωμα του Πρόεδρου στην Κρυοπηγή μέχρι και σήμερα.
Όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία του με τη Δημοτική Διοίκησή μας ήταν άριστη και συνέβαλλε σημαντικά στην εκτέλεση αναγκαίων παρεμβάσεων στην περιοχή για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Με αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές μας και αποφασιστικότητα για τη Μεγάλη Νίκη στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, προχωράμε μαζί γιανα συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο της τετραετίας που πέρασε, για νακάνουμε πράξη το όραμα του ισχυρού Δήμου, που θα είναι πρότυπο αυτοδιοικητικής λειτουργίας και ανάπτυξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.28
Δύση: 19.22
Σελήνη
16 ημερών
1770
Ο Χατζή Οσμάν επιτίθεται κατά της Μάνης.
1821
Οι Τούρκοι αποβιβάζουν μεγάλη δύναμη στρατού στην Κύπρο και προβαίνουν σε διωγμούς, λεηλασίες και καταστροφές.
Αποκεφαλίζεται στην Κωνσταντινούπολη ο επίσκοπος Μυριόπολης, σε ηλικία 100 ετών.
1829
Έλληνες επαναστάτες πολιορκούν τους Τούρκους του Μεσολογγίου και του Αιτωλικού και τους αναγκάζουν να παραδοθούν.
1837
Έναρξη μαθημάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πλάκα.
1941
Τα γερμανικά στρατεύματα παρελαύνουν στους κεντρικούς δρόμους των Αθηνών.
1944
Εξήντα Έλληνες πατριώτες εκτελούνται από τους Γερμανούς στην Καισαριανή.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!