altΘερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές ιδιαίτερα  του Δήμου Σοφάδων  που με σκληρή και επίπονη προσπάθεια, κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με την ανακοίνωση των βάσεων, ανοίγει ένας νέος κύκλος απόκτησης γνώσης και νέων προκλήσεων για τους νέους μας.

Τους εύχομαι να συνεχίσουν να διεκδικούν τα όνειρά τους με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις  και με την ίδια μεθοδικότητα και προσήλωση που επέδειξαν έως τώρα.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς των παιδιών αλλά και στους καθηγητές τους, για τη διαρκή στήριξη και καθοδήγηση που τους παρέχουν .
Θέλω  να απευθυνθώ και σε όσους φέτος δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους που έθεσαν. Τους υπενθυμίζω, πως η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματούν στην πρώτη δυσκολία, τους περιμένουν και άλλες ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσουν για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.
Καλή τύχη σε όλους




 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.28
Δύση: 19.22
Σελήνη
16 ημερών
1770
Ο Χατζή Οσμάν επιτίθεται κατά της Μάνης.
1821
Οι Τούρκοι αποβιβάζουν μεγάλη δύναμη στρατού στην Κύπρο και προβαίνουν σε διωγμούς, λεηλασίες και καταστροφές.
Αποκεφαλίζεται στην Κωνσταντινούπολη ο επίσκοπος Μυριόπολης, σε ηλικία 100 ετών.
1829
Έλληνες επαναστάτες πολιορκούν τους Τούρκους του Μεσολογγίου και του Αιτωλικού και τους αναγκάζουν να παραδοθούν.
1837
Έναρξη μαθημάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πλάκα.
1941
Τα γερμανικά στρατεύματα παρελαύνουν στους κεντρικούς δρόμους των Αθηνών.
1944
Εξήντα Έλληνες πατριώτες εκτελούνται από τους Γερμανούς στην Καισαριανή.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!