altΗ ISOMAT στηρίζει για άλλη μία χρονιά την αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ, ως Grand Sponsor, η οποία φέτος θα λάβει χώρα την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η ημερίδα ΕΣΩ αποτελεί έναν κορυφαίο θεσμό στην Ελλάδα που τιμά την αρχιτεκτονική και το design, φέρνοντας κοντά όλους τους επαγγελματίες της αρχιτεκτονικής, της κατασκευής, του interior και graphicdesign από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ως μια γιορτή της δημιουργικής σκηνής της χώρας.

Κεντρικό θέμα της φετινής 11ης διοργάνωσης είναι το «MULTIVERSE» και οι αλλαγές που φέρνει η έλευση της τεχνητής νοημοσύνης στον κλάδο της αρχιτεκτονικής, στον δρόμο προς ένα βιώσιμο μέλλον και μία αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με το περιβάλλον. Σε συνέχεια της περσινής διοργάνωσης που ανέδειξε τις σύγχρονες ανάγκες που προκύπτουν από τον κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό μετασχηματισμό, φέτος, η 11η ημερίδα ΕΣΩ έρχεται να φέρει τη συζήτηση και το θεωρητικό πλαίσιο σε πρακτικό επίπεδο.
Η ISOMAT ως Grand Sponsor θα βρίσκεται στην ημερίδα με δικό της stand στον χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών επανδρωμένο με τους έμπειρους μηχανικούς της, στηρίζοντας έμπρακτα το αρχιτεκτονικό κοινό, δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συζητώντας με τους επισκέπτες όλα όσα αφορούν τις σύγχρονες εξελίξεις του κατασκευαστικού κλάδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα συστήματα πιστοποιημένων «πράσινων» προϊόντων της ISOMAT ως ολοκληρωμένες λύσεις στη μελέτη & κατασκευή κτιρίων που συνδυάζουν αρμονικά την αειφορία με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική οπτική, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Η ημερίδα ΕΣΩ πραγματοποιείται με τη συνεπιμέλεια του περιοδικού ARCHISEARCH.gr και του Βασίλη Μπαρτζώκα, σε παραγωγή της Design Ambassador και παρουσίαση από τη δημοσιογράφο Δανάη Μακρή.
Ημερομηνία & Τόπος Διεξαγωγής:
Τετάρτη 24 Μαΐου στις 16:00, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Σελήνη
16 ημερών
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!