altΈντεκα   άτομα συνελήφθησαν κατά την τελευταία εβδομάδα, από 17 έως 23 Μαΐου 2023, σε περιοχές της Θεσσαλίας, από αστυνομικούς υφιστάμενων Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, στο πλαίσιο συστηματικών καθημερινών ελέγχων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα:
συνελήφθησαν:
•στο νομό Λάρισας: 5 άτομα και συγκεκριμένα, 4 στη Λάρισα και 1 σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου,  
•στο νομό Μαγνησίας: 5 άτομα και συγκεκριμένα, 4 στο Βόλο και 1 σε περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου &
•στα Τρίκαλα: 1 άτομο.
κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων και αυτοσχέδια τσιγάρα μείγματος κάνναβης με καπνό.
 
Οι αστυνομικοί αυτοί έλεγχοι είναι καθημερινοί και έχουν ως στόχο την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν σε όλη τη Θεσσαλία. 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Σελήνη
16 ημερών
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!