alt«Η Καρδίτσα θα λάβει όσα της αξίζουν και δεν θα σταματήσουμε ν’ αγωνιζόμαστε μέχρι αυτό να γίνει πραγματικότητα».
Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στους κατοίκους των χωριών που επισκέφθηκε η τέως Βουλευτής του Νομού μας και εκ νέου υποψήφια με την Ν.Δ., κ. Ασημίνα Σκόνδρα. 
 
Η κ. Σκόνδρα τις τελευταίες ημέρες επισκέφθηκε τις τοπικές ενότητες: Ανώγειο, Κέδρο, Λουτρό, Μελισσοχώρι, Δασοχώρι, Άμπελο, Πεζούλα, Καλύβια Πεζόυλας, Νεοχώρι, Μπελοκομύτη, Φυλακτή, Κρύα Βρύση, Αγ. Γεώργιο, Ξυνονέρι, Γεωργικό και Μητρόπολη ήταν τα χωριά που επισκέφθηκε. 
Στις ομιλίες της στάθηκε στο σημαντικό έργο που έχει γίνει ήδη από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη για την Π.Ε. Καρδίτσας, τόσο σε έργα υποδομής, όσο και στην στήριξη του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου. 
Χαρακτηριστικά ανέφερε: 
«Η ανάγκη της τοπικής μας κοινωνίας για υποδομές και οικονομική ανάπτυξη είναι υπαρκτή και εγνωσμένη. Με όλες μου τις δυνάμεις τα προηγούμενα χρόνια προσπάθησα και κατάφερα σημαντικές εξελίξεις στα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας. 
Μεταξύ αυτών, η στήριξη αγροτών και κτηνοτρόφων, η αγροτική οδοποιία, το πρόγραμμα της νιτρορύπανσης, αλλά και η ένταξη των Αγράφων μας στα «Απάτητα Βουνά» είναι μόνο μερικά, απ’ όσα συστηματικά προώθησα και κατάφερα την επίτευξή τους.
Η προσπάθειά μου αυτή γίνεται γιατί από ότι νέο δημιουργείται, οι πολίτες αποκομίζουν οφέλη στην καθημερινότητά τους, καλύτερες συνθήκες για τις δουλειές και τις οικογένειές τους. 
Σε όλη μου την πολιτική πορεία διεκδικούσα το καλύτερο για τους συντοπίτες μου. Πιστεύω ακράδαντα ότι η πολιτική δεν γίνεται με λόγια και υποσχέσεις. Η πολιτική είναι ένα υπέρτατο καθήκον να διεκδικείς τα συμφέροντα του τόπου σου και όσων σε εμπιστεύθηκαν. Έτσι πορεύομαι όσα χρόνια με γνωρίζετε κι έτσι θα συνεχίσω.»
Το δίλημμα είναι εθνικό, αλλά είναι και περιφερειακό, είναι τοπικό. Θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω; Η ψήφο σας να είναι η δύναμή μας να συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια, για να επαναφέρουμε την Καρδίτσα εκεί που της αξίζει.» 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Σελήνη
16 ημερών
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!