altΓράφει η Α. Σκόνδρα, Υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας Ν.Δ.

Στις εκλογές της 21ης Μαίου, οι πολίτες με την ψήφο τους, θα δώσουν ηχηρή απάντηση στο αν επιθυμούν η Ελλάδα να πάει μπροστά ή πίσω. Αν επιλέγουν την εξέλιξη ή αν θα πέσουν στην παγίδα της αντίδρασης. Η λαϊκή ετυμηγορία και μόνο, είναι εκείνη που θα ρυθμίσει το μέλλον της χώρας και το δικό μας.

Η σύγκριση της Ελλάδας του 2019 και της Ελλάδας του 2023, απαντά ξεκάθαρα σε πιθανό δίλημμα, γιατί η πρόοδος των τελευταίων τεσσάρων ετών, είναι ολοφάνερη.
Από τη μια, βιώσαμε την Ελλάδα της ανεργίας, της φοροεπιδρομής, της υπανάπτυξης, της διεθνούς ανυποληψίας, της τεχνολογικής υστέρησης, του χάους στο μεταναστευτικό, της ανύπαρκτης κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Από την άλλη,  βλέπουμε ξεκάθαρα, την Ελλάδα της ανάπτυξης, της μειωμένης ανεργίας, της μείωσης των φόρων, του αυξημένου βασικού μισθού, της διεθνούς ισχύος, των συντάξεων που αποδίδονται άμεσα, των ισχυρών συνόρων. Έχουμε αφήσει, δηλαδή,  οριστικά πίσω μας τη μελανή περίοδο του παρελθόντος,  και βαδίζουμε τολμηρά και δυνατά, μπροστά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, καθ’ όλη την διάρκεια διακυβέρνησης της Ν.Δ. προσπαθεί να οδηγήσει το πολιτικό μας σύστημα σε ακραία πόλωση και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες.
Προσποιείται να πείσει ότι είναι ευαίσθητος, προοδευτικός και αυτός που θα σώσει τη χώρα από τα δεινά που ο ίδιος της έριξε.
Αν δεν είναι αυτό κοροϊδία,  ειρωνεία  και υποκρισία, τότε τί είναι…
Συνεπώς, διλήμματα σ’ αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν. Τα επιχειρήματά του ΣΥΡΙΖΑ , είναι ανύπαρκτα, απατηλά, κατασκευασμένα,  παραπλανητικά.
Αυτό που έχει ανάγκη η πατρίδα μας,  είναι οι ρεαλιστικές ορθολογικές, σταθερές και αναπτυξιακές  πολιτικές που ακολούθησε και θα ακολουθήσει και την επόμενη τετραετία η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ώστε να σταθεροποιηθεί απολύτως  η κανονικότητα που βάναυσα κακοποιήθηκε μεταξύ 2015 – 2019.
Οι πολίτες τώρα πια γνωρίζουν και δεν θα δώσουν την συγκατάθεσή τους για μια, εκ νέου, βάναυση περιπέτεια για το Κράτος και την χώρα. Θα συνταχθούν με τις δυνάμεις που αγωνίζονται για την δημοκρατική κανονικότητα και θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τώρα δεν χωρούν ταλαντεύσεις και πειράματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Σελήνη
16 ημερών
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!