altΓια μία ακόμη φορά οι συνδημότες μας έδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία, την κοινωνική συνείδηση και την ανιδιοτέλεια που τους διακρίνει, συμμετέχοντας μαζικά στην έκτακτη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολιτιστικού κέντρου Παλαμά.

Ήταν η 55η αιμοδοσία, στην οποία συλλέχθηκαν 58 πολύτιμες μονάδες αίματοςοι οποίες θα τονώσουν τα αποθέματα αίματος στο τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας!.
Οι ιώσεις που ταλαιπωρούν πολύ κόσμο τις τελευταίες μέρες δεν επέτρεψαν σε αρκετούς ακόμη να δώσουν αίμα.Βέβαια το σημαντικό είναι ότι πολλοί νέοι ηλικιακά αιμοδότες συμμετείχαν με χαμόγελο στη διαδικασία!
 
Συγχαίρουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που παραβρέθηκαν στην αιμοδοσία, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπό τους, μίας και το αίμα ούτε παράγεται αλλά ούτε και αντικαθίσταται, παρά μόνο προσφέρεται!
Ευχαριστούμε τον διευθυντή κ. Αθανασίου για την παρουσία του, την ιατρό κ. Παπαδημητρίου και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας για εξαιρετική δουλειά τους και που πάντα με το χαμόγελο υποδέχονται τους αιμοδότες μας και κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη διαδικασία!.
Ευχαριστούμε επίσης για την ευγενική προσφορά τους:
-την κ. Λένα Παπαδοπούλου (από το Μάρκο)για την προσφορά μπανανών
-τον κ. Θέμη Τσιγαρδά(ηλεκτρολόγο) για την προσφορά κρουασάν και
-την κ. Αντιγόνη Χαλβατζάρα που για μια ακόμη χρονιά μας έστειλε έστειλεσοκολατάκια από την Στοκχόλμη!

Κάθε αιμοδότης μετά το πέρας της αιμοδοσίας έπαιρνε από ένα ημερολόγιο και από ένα στυλό, προσφορά του συλλόγου.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη!

Ο Πρόεδρος     
Αλέξανδρος Γκαζούνης   
Ο Γεν. Γραμματέας
Κων/νος Μπούτας

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Πανσέληνος
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!