altΤο 2023 ανατέλλει και μαζί του εγκαθιδρύεται στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ένα νέο «στάτους» που δεν φαίνεται να έχει σχέση με όσα γνωρίζαμε.
Η επανεκκίνηση γίνεται στη σκιά ενός αναπάντεχου, τρομακτικού πολέμου που ξέσπασε στην Ουκρανία και μιας πρωτόγνωρης ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης η οποίατον ακολούθησε.

Ο περισσότερος κόσμος περνάει δύσκολα και η αβεβαιότητα για το μέλλον είναι πολύ έντονη αυτό το χρονικό διάστημα. Αλλά, κάθε κρίση δεν έχει μόνο αρχή, αλλά και τέλος, το οποίο πιστεύω ότι θα δούμε πολύ σύντομα.
Οι ερχόμενες εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές θα έχουν ως μεγάλο διακύβευμα, όχι μόνο την ομαλή μετάβαση στη μετά-COVIDεποχή, μα και τη διαμόρφωση αυτής. Απαιτείται επομένως πολύ ώριμη σκέψη πριν την οριστική επιλογή στις κάλπες.
Η Δημοτική αρχή μας βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις διεκδικώντας, όπως πάντα, πρωταγωνιστικό ρόλο στα τοπικά κοινωνικοπολιτικά δρώμενα.
Όμως έχουμεαπόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των συνδημοτών.
Μαζί, δώσαμε μάχες και κατανικήσαμε τον εφιάλτη των τεράστιων φυσικών καταστροφών του «Ιανού».
Μαζί, λύσαμε χρονίζοντα προβλήματα και καταφέραμε να φτιάξουμε τις γερές βάσεις που χρειάζεται ο Δήμος μας για το νέο μέλλον.
Μαζί τώρα, ενώνοντας όλες τις δυνάμεις μας, θα κάνουμε πράξη το κοινό όραμα της δημιουργίας ενός Δήμου πρότυπο λειτουργίας, ανάπτυξης και ευημερίας.
Το οφείλουμε στις οικογένειες και στα παιδιά μας, το αξίζουμε όλες και όλοι μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Πανσέληνος
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!