altΟι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14/12/2022 από τις  9π.μ. έως στις  6μ.μ. στο 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας (έναντι Πυροσβεστικής Υπηρεσίας).



Στις εκλογές συμμετέχουν 4 παρατάξεις:

1.ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
2.ΔΑΚΕ
3.ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ-ΣΥΝΕΚ
4.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Οι συνάδελφοι για να μπορέσουν να ψηφίσουν θα πρέπει να αποδώσουν την ετήσια εισφορά τους, που είναι 15€ για τους μόνιμους και 10€ για τους αναπληρωτές. Για όσους γίνεται παρακράτηση της εισφοράς από τη μισθοδοσία, δεν υπάρχει άλλη οικονομική επιβάρυνση.
Την ημέρα των εκλογών θα διατίθενται και οι κάρτες μέλους ΟΛΜΕ 2022-2023. Καλό θα ήταν οι συνάδελφοι να έχουν μαζί τους φωτογραφία για να σφραγιστεί η κάρτα.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε απαιτείται συσπείρωση στο σωματείο ώστε συλλογικά και οργανωμένα να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας.
Σας καλούμε να έρθετε και να ψηφίσετε στις εκλογές. Όσο περισσότεροι ψηφίσουν τόσο μεγαλώνει και η δύναμη της ΕΛΜΕ , η δύναμη του σωματείου μας.

Το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.30
Δύση: 19.20
Πανσέληνος
431 π.Χ.
Εισβολή των Λακεδαιμονίων στην Αττική. Έναρξις του Πελοποννησιακού πολέμου.
1815
Σφαγιάζεται ο νεομάρτυρας Κάκιος από τους Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη.
1821
Δεύτερη μάχη του Γαλατσίου της Μολδαβίας.
Σφαγές Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη.
1823
Ο Κιουταχής καταστρέφει τα χωριά Λεχώνια, Άγιο Αβοκάσιο και Λαυρέντιο, Πινακάδες και Βυζίτσα της Μαγνησίας.
1917
Το 2ο Τάγμα του 1ου Συντάγματος Σερρών καταλαμβάνει την αμυντική τοποθεσία του Ραβινέ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!