altΟι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 20ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ και για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, θα διεξαχθούν την Πέμπτη 26/05/2022 από τις 9π.μ. έως στις 6μ.μ. στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας (έναντι Πυροσβεστικής Υπηρεσίας).
Όσοι συνάδελφοι ψήφισαν στις εκλογές για ΔΣ της ΕΛΜΕ τον Δεκέμβριο του 2021 είναι τακτοποιημένοι οικονομικά και δεν θα αποδώσουν εισφορά.

Για όσους γίνεται παρακράτηση της εισφοράς από τη μισθοδοσία, δεν υπάρχει άλλη οικονομική επιβάρυνση.
Οι υπόλοιποι συνάδελφοι για να μπορέσουν να ψηφίσουν θα πρέπει να αποδώσουν την ετήσια εισφορά τους, που είναι 15€ για τους μόνιμους και 10€ για τους αναπληρωτές.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε απαιτείται συσπείρωση στο σωματείο ώστε συλλογικά και οργανωμένα να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας.
Σας καλούμε να έρθετε και να ψηφίσετε στις εκλογές. Όσο περισσότεροι ψηφίσουν τόσο μεγαλώνει και η δύναμη της ΕΛΜΕ , η δύναμη του σωματείου μας.

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ    
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.32
Δύση: 19.19
Πανσέληνος
1824
Σφαγές αμάχων στην Κρήτη.
1825
Ο Ελληνικός Στόλος, με επικεφαλής τον Ναύαρχο Μιαούλη, πυρπολεί τον τουρκικό στόλο του Καπουδάν πασά στην Μεθώνη.
1878
Λήγει η επανάσταση των Μακεδόνων στην Πουλιάνα και στην Κοκκινομηλού.
1897
Υποχώρηση του Ελληνικού Στρατού στη Θεσσαλία.
1907
Ο αγωνιστής Προκόπιος Κομπόκης φονεύεται στην Καλλιθέα Δράμας, σε συμπλοκή με συμμορία Κομιτατζήδων.
1941
Αρχίζει η μάχη της Κρήτης.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Καλαμάτα.
Ορκίζεται η πρώτη κατοχική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον στρατηγό Τσολάκογλου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!